Training & Fitness

Bij Zesso beschikken we over een ruim aanbod fitnessartikelen waarmee je thuis een complete work-out kunt doen en werken aan een fit en gezond lichaam. Yoga oefeningen, cardio training, buikspieroefeningen, krachttraining,… met onze basic training- en fitnessapparaten wordt je huiskamer een complete sportschool! Met de fitnessmatten, yoga rollers, kettlebells en haltergewichten van Avento maak je alvast een goede start!

Choose your country

Save my choice

Fitness accessoires voor bij je thuis

Sport je thuis fit met enkele veelzijdige fitnessartikelen. Begin met een goede fitnessmat om comfortabel te trainen en kies voor enkele basis fitness accessoires om je sportroutine te starten. Zo kan je kiezen voor een multifunctionele gymbal om je core te trainen, een oefenband en een aerobics step om je work-out te verstevigen of een balansbord om je evenwicht te verbeteren.

Krachttraining en cardio

Om je spieren te trainen kan je kiezen uit heel wat krachttrainers waarmee je verrassend veel oefeningen kunt uitvoeren. Verzwaar je fitnessoefeningen met een lichtgewicht dumbbell, kies voor een kettlebell gewicht of train op een trainingsbank met haltergewichten. Voor een goede cardio training kan je vertrouwen op een klassiek springtouw of stepapparaat.

Yoga & pilates

Dankzij de yoga accessoires op onze webwinkel kan je ook thuis op comfortabele wijze yoga en pilates oefeningen doen. Neem een grote fitnessmat, ronde yogaroller of fitnessbal op maat om je oefeningen correct en efficiënt te kunnen uitvoeren. Bovendien vind je bij Zesso heel wat fitnessaccessoires van topmerken zoals Avento en Tunturi. Motivatie genoeg!