Thuiswerken

Werken vanuit thuis kan een hele uitdaging zijn. Creëer daarom een goede werkplek van waaruit je in alle comfort en rust kunt werken. Met de juiste meubels en accessoires maak jij van jouw thuiswerkplek een aangename bureau, studie of hobbyruimte en ga je ongetwijfeld veel efficiënter te werk. Hou je van een clean desk of maak je het net graag gezellig met decoratieve accessoires? Kies vooral de bureau toebehoren die voor jou nuttig zijn. Van bureau tot bureaustoel en van boekenkast tot prullenmand, laat je hier inspireren door onze thuiswerk meubels, opbergers en decoratieve accessoires.

Tonen als Foto-tabel Lijst

22 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Thuiswerk bureau

Om goed te kunnen thuiswerken moet je natuurlijk een eigen werkplek creëren. Een bureau of aangepaste bureautafel vormt dan ook de basis van jouw thuiswerkplek. Heb je niet veel ruimte in huis? Een hoekbureau of consoletafel plaats je makkelijk in de hoek of aan de kant van de kamer waardoor je de ruimte nog steeds optimaal kunt benutten en toch jouw eigen bureautje kunt opstellen. Vergeet niet aan jouw eigen comfort en zithouding te denken. Een goede bureaustoel is daarom onontbeerlijk in een goede thuiswerkplek.

Kasten en opbergers

Met al die extra werkspullen in huis heb je vaak nood aan meer opbergruimte. Een boekenkast, vakkenkast, stellingkast of kleinere ladekast maakt het je makkelijk om je bureau- en werkspullen op te bergen en zo het overzicht te bewaren op je bureau of werktafel. Ook met kleinere opbergmeubels kan je het netjes houden. Denk bijvoorbeeld aan een metalen opbergbak of een fluwelen opbergbox. Zulke items zijn bovendien erg decoratief waardoor ze meteen voor een warmere werksfeer zorgen.

Thuiswerk privacy

Werk je van thuis uit en zijn er steeds huisgenoten aanwezig? Met een kamerscherm of roomdivider kan je snel een kamer indelen en zo meer privacy creëren. Kamerschermen bestaan bovendien in allerlei materialen en stijlen zodat ze helemaal in jouw interieur en smaak kunnen vallen. En met zo’n paravent of kamerscherm houdt je slordige bureaus en rondslingerende paperassen netjes uit het zicht. Win-win!