Studentenkamer

Ga je binnenkort op kamers of wil je graag jouw slaapkamer een nieuwe look geven? Wij hebben overal aan gedacht, van keukenaccessoires, tot badkameritems tot leuke meubels en woonaccessoires. Tover jouw studentenkamer of slaapkamer om tot een gezellige ruimte!

Meubels

Meubels

Praktische Items

Praktische Items

Decoratie

Decoratie

Choose your country

Save my choice

Thuis weg van huis

Je studentenjaren zijn onvergetelijk. Je leert nieuwe dingen, ontdekt nieuwe passies, maakt vrienden uit alle hoeken van het land (en de wereld) en je staat op je eigen benen. Je hebt je eigen stek en de vrijheid om je eigen keuzes te maken. Om jezelf helemaal te ontplooien heb je een studentenkamer nodig waar je de juiste voorzieningen hebt en je helemaal thuis voelt. Zodat je er in alle rust en comfort kan studeren, relaxen en geweldige herinneringen kan maken.

4-in-1

Je studentenkamer is een studeerkamer, slaapkamer, eetkamer, woonkamer, en soms ook keuken en badkamer in 1 ruimte. In je kot slaap, eet, studeer en ontspan je, alleen of met je vrienden. In zo’n compacte ruimte is het belangrijk dat je je ruimte goed indeelt, met een kamerscherm bijvoorbeeld. Maar zo’n all-in kamer is ook knus, toch? Kies voor comfortabele meubels om je studentenkamer in te richten en kleed de ruimte aan met decoratie, posters, souvenirs en foto’s van thuis om de plek helemaal van jezelf te maken. Wedden dat je in het weekend al uitkijkt naar zondag, wanneer je je koffer inpakken kan?

Stoom je kamer klaar

Heb je nog spullen nodig, krijgen je muren een nieuw likje verf of wil je de boel wat opsmukken met decoratie of DIY meubels? Dan begin je best al aan je voorbereidingen. Augustus en september zijn de perfecte maanden om inkopen voor je studentenkamer te doen. Neem een kijkje tussen onze selectie aan kwaliteitsvolle producten en je krijgt meteen zin in het nieuwe jaar! Ook verhuurders en kotbazen kunnen bij Zesso terecht om hun kamers tiptop in orde te brengen.