Studentenkamer

Baby, Kind & SpeelgoedBaby, Kind & Speelgoed

Studentenkamer

Betaalbaar, stijlvol en alles wat je nodig hebt om te studeren en te ontspannen. Bij ons vind je een ruime keuze aan meubels, beddengoed en accessoires, allemaal tegen een geweldige prijs. Zo kun je je kamer inrichten naar jouw eigen stijl, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je budget.

Populaire Categorieën

Bad & DoucheBad & Douche
Studentenkamer BureausStudentenkamer Bureaus
Studentenkamer BureaustoelenStudentenkamer Bureaustoelen
Kleine OpbergersKleine Opbergers
Studentenkamer BoekenkastenStudentenkamer Boekenkasten
TapijtenTapijten
Bad & DoucheBad & Douche
BureausBureaus
BureaustoelenBureaustoelen
Kleine OpbergersKleine Opbergers
BoekenkastenBoekenkasten
TapijtenTapijten
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-60 van 89

Pagina
per pagina

Choose your country

Save my choice

Thuis weg van huis

Je studentenjaren zijn onvergetelijk. Je leert nieuwe dingen, ontdekt nieuwe passies, maakt vrienden uit alle hoeken van het land (en de wereld) en je staat op je eigen benen. Je hebt je eigen stek en de vrijheid om je eigen keuzes te maken. Om jezelf helemaal te ontplooien heb je een studentenkamer nodig waar je de juiste voorzieningen hebt en je helemaal thuis voelt. Zodat je er in alle rust en comfort kan studeren, relaxen en geweldige herinneringen kan maken.

4-in-1

Je studentenkamer is een studeerkamer, slaapkamer, eetkamer, woonkamer, en soms ook keuken en badkamer in 1 ruimte. In je kot slaap, eet, studeer en ontspan je, alleen of met je vrienden. In zo’n compacte ruimte is het belangrijk dat je je ruimte goed indeelt, met een kamerscherm bijvoorbeeld. Maar zo’n all-in kamer is ook knus, toch? Kies voor comfortabele meubels om je studentenkamer in te richten en kleed de ruimte aan met decoratie, posters, souvenirs en foto’s van thuis om de plek helemaal van jezelf te maken. Wedden dat je in het weekend al uitkijkt naar zondag, wanneer je je koffer inpakken kan?

Stoom je kamer klaar

Heb je nog spullen nodig, krijgen je muren een nieuw likje verf of wil je de boel wat opsmukken met decoratie of DIY meubels? Dan begin je best al aan je voorbereidingen. Augustus en september zijn de perfecte maanden om inkopen voor je studentenkamer te doen. Neem een kijkje tussen onze selectie aan kwaliteitsvolle producten en je krijgt meteen zin in het nieuwe jaar! Ook verhuurders en kotbazen kunnen bij Zesso terecht om hun kamers tiptop in orde te brengen.