Inkomhal

Welkom thuis! Creëer een warme en uitnodigende inkomhal waardoor jij, je familie en je gasten zich meteen welkom voelen wanneer ze de hal binnenkomen. Met praktische halmeubels zoals een garderoberek, staande kapstok, schoenenkast, ladekast en diverse opbergers kleed je niet alleen de ruimte aan, maar zorg je er ook voor dat alles zijn plaats krijgt. Persoonlijke accessoires die je plaatst op een consoletafel of wandrek en originele decoratie-items zoals vloerkleden en spiegels zorgen meteen voor de gezelligheid in huis.

Tonen als Foto-tabel Lijst

35 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Halmeubel kopen

Op zoek naar een mooi halmeubel en heb je nog inspiratie nodig? De mooiste halmeubels en halaccessoires voor de beste prijs koop je op Zesso.com. Van decoratieve woonaccessoires tot praktische opbergmeubelen, bij Zesso vind je een geschikt halmeubel voor elke hal, en voor elke stijl. Hou alle spullen netjes georganiseerd en breng je gasten (en jezelf) meteen in de juiste sfeer bij het binnenkomen van je woning. Bekijk alle meubels voor de inkomhal op onze webshop en bestel eenvoudig online.

Hal decoratie

De inkomhal verdient de nodige aandacht. Deze ruimte betreed je elke dag en bepaalt de mood en sfeer wanneer je binnenkomt. Kom jij daarom ook niet liever thuis in een gezellige, uitnodigende kamer in plaats van een rommelige ruimte? Naast klassieke halmeubels zoals kapstokken, schoenenrekken en ladekasten is een tapijt of vloerkleed voor de inkomhal een echt basisitem. Een loper of smal vloerkleed maakt de ruimte meteen warmer. Kies hierbij voor een praktische kleur en onderhoudsvriendelijk kleed aangezien sporen van buiten hier meteen zullen achterblijven.

Hal opbergers

Grote halmeubels zoals wandkasten en staande kapstokken kan je eenvoudig aanvullen met kleine opbergers zoals manden en boxen om echt alle spulletjes een eigen plaats te geven. Van een schoenenkast voor schoenen tot een sleutelkastje voor sleutels, er zijn slimme opbergers te vinden voor alle spullen. Ga georganiseerd de deur uit en kom thuis in een nette ruimte zonder rommel. Zo valt er meteen een heleboel stress weg omdat je niet eindeloos moet zoeken naar je autosleutels, handschoenen of boodschappentassen.

Hal spiegel

Met een spiegel vergroot je niet alleen de ruimte, maar een mooie wandspiegel brengt ook leven in de kamer. Bovendien kan je nog een laatste controle van je kapsel houden wanneer je het huis uit gaat. Zulke decoratieve spiegels kunnen ook gekoppeld aan een wandkapstok of garderoberek. Zo combineer je verschillende elementen. Perfect voor een kleine inkomhal!

Schoenenkasten en schoenenrekken

Rondslingerende schoenen zullen wel als het meest storende ervaren worden in de inkomhal. Berg je schoenen daarom op in een handige schoenenkast met deurkleppen, een vakkenkast of een verstelbaar schoenenrek. Er zijn ook schoenenrekken beschikbaar met een zitkussen waardoor je in alle comfort je schoenen kunt aan en uit doen. Schoenenkasten bestaan in alle stijlen en formaten, net zoals schoenen. Kies daarom de schoenenkast van jouw keuze en bestel de kast eenvoudig online!

Hal kapstok

Een hal zonder kapstok is zoals een café zonder… jawel! Onmisbaar dus, maar daarom niet vanzelfsprekend. Een goede kapstok past perfect in jouw inkomhal en binnen jouw stijl. Kies uit een staande kapstok, wandkapstok, deurkapstok of volledig garderoberek met spiegel en berg jassen, sjaals, handtassen en andere basics meteen op wanneer je het huis binnenkomt. Design kapstokken, Scandinavische kapstokken, klassieke kapstokken met parapluhouders, kinderkapstokken,… Bestel snel jouw kapstok online!