Tafelen & Decoratie

Echte smaak- en sfeermakers vind je bij Zesso! Plan je een feestelijk diner, zomerse picknick of frisse lunch? Met de juiste tafelsetting breng je iedereen in de juiste sfeer. Gezellig tafelen en een leuke tafeldecoratie gaan dan ook hand in hand. Bij Zesso vind je daarom leuke aperoschaaltjes, feestelijk bestek, praktische tafelaccessoires en vooral veel inspiratie.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-60 van 150

Pagina
per pagina

Choose your country

Save my choice

Feestelijk bestek

Een mooie tafelsetting begint natuurlijk bij het gepaste servies en bestek. Zo is het pas echt feest als het speciale servies en feestelijke bestek wordt bovengehaald. Met een grote bestekkoffer haal je meteen een uitgebreide set in huis, verras je gasten met gouden bestek, of voorzie elke maaltijd een passend taartvorkje, dessertlepeltje of steakmes.

Tafeldecoratie

Breng sfeer op tafel met originele tafeldecoratie. Want met de aangepaste tafelaankleding til je jouw kookkunsten of menu naar een hoger niveau. Verwerk een subtiele schotelverwarmer in je tafelsetting, maak het romantisch met een grote kandelaar of zet je bloemen in een decoratieve vaas.

Gezellig nagenieten

Als afsluiter van je dinerparty kan je jouw gasten verwennen met een lekkere koffie of verse thee om gezellig te nagenieten. Serveer de koffie in een grote schenkkan, thermoskan of klassieke koffiepot. Verras je gasten met een authentieke Italiaanse espresso of sluit af met een aromatische Marokkaanse kruidenthee. In onze koffie en thee collectie kan je zeker heel wat inspiratie op doen.