Sinterklaas

Topcategorieën

Topcategorieën

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-60 van 70

Pagina
per pagina

Choose your country

Save my choice

De grote intocht van Sinterklaas

Wanneer de lieve goede Sint met zijn stoomboot aankomt vanuit Spanje, gaat elk kinderhart sneller slaan. Want dat is de start van een spannende periode vol leuks en lekkers. Eindelijk kunnen kinderen hun schoen weer zetten, sinterklaasliedjes zingen, brieven schrijven, bedankjes knutselen en verlanglijstjes maken. Als pakjesavond dichterbij komt, nemen de buikkriebels toe en wordt het hele gezin ongeduldig. En dan is het eindelijk zover … Je weet niet waar je eerst moet kijken tussen het snoep en het speelgoed. Eet je een weg tussen de pepernootjes, speculaas, guimauves, marsepein, chocolade, letterkoekjes, nic-nac’s, pindanootjes, kauwgom, spekjes en mandarijntjes, en pak je cadeautjes uit. En dan is het spelen geblazen!

Speelgoed voor binnen en buiten

Bij Zesso vindt de Sint speelgoed voor klein en groot, voor jongens en meisjes, en voor binnen en buiten. Voor baby’s en peuters heeft hij de keuze tussen houten speelgoed, bouwblokken, puzzels, badspeelgoed, hobbeldieren en muziekinstrumenten. Buiten zijn de kleintjes uren zoet in een speeltent, speeltunnel, tipi of ballenbad. Kleuters zijn dan weer dol op rollenspelen: huisje spelen met een poppenwagen, keukentje spelen met een bakset, winkeltje spelen met een kassa, doktertje spelen met een dokterskoffer, schooltje spelen met een schoolbord of klussen als een echte timmerman aan een houten werkbank. Buiten spelen ze graag met een driewieler, loopfiets of loopauto. Grotere kinderen zijn gek op alles wat rolt: steps, scooters, fietsen, rolschaatsen, skateboards en elektrische auto’s. Ook houden ze van sporten als voetbal, volleybal, basketbal en badminton. Daarom hebben we bij Zesso gedacht aan sportieve buitenartikelen en sportbeschermers.

Sinterklaas speelgoed inspiratie

Om de Sint en zijn Hulpsinten, Pieten en Hoofdpieten klaar te stomen voor 5 en 6 december, hebben we bij Zesso een selectie gemaakt van het allerleukste kinderspeelgoed. Al onze artikelen passen door de schoorsteen en zijn licht genoeg om te dragen voor het paard van Sinterklaas. Pakjesavond is een groot moment, want dan worden brave kinderen beloond voor hun flinke gedrag. Ze hebben het hele jaar naar mama en papa geluisterd, klusjes in huis gedaan en hard op school gewerkt. Daarom verdienen ze de leukste cadeautjes. De Sint kan op Zesso.com snuisteren door het ruime aanbod en speelgoed kiezen voor alle brave kinderen in België en Nederland. Gelukkig is de zak van Sinterklaas groot genoeg!