Mannen

Voor elke man een gepast cadeau! Een cadeau voor hem hoeft niet altijd binnen de lijntjes van een typisch mannen geschenk te vallen. Verras daarom je partner, vader, broer, vriend of collega met een origineel cadeau voor mannen. Cadeaus voor mannen mogen een beetje stoer zijn, maar kunnen net zo goed pure verwennerij inhouden. Daarom vind je hier meer dan alleen klassieke mannen cadeaus. Maak je keuze uit praktische cadeaus, slimme gadgets, handige tools, originele decoratie en leuke hebbedingen. Bekijk hier alle Zesso cadeautips voor mannen!

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Gezocht: cadeau man!

Zijn er nog typische mannen cadeaus? Bier! BBQ! Klusmateriaal! Het eerste cadeau idee voor een mannen geschenk brengt je steeds terug bij deze gekende categorieën en producten. En natuurlijk zijn er nog steeds heel veel mannen voor wie dit het beste cadeau is. Een passend geschenk voor de bbq-fan of hobbykok, een cadeau voor een klusser of een verrassende attentie voor een avonturier is dan ook altijd goed. Maar in deze lijst met cadeau ideeën voor mannen stellen we ook graag andere mannen cadeaus voor. Een cadeau voor elke man dus, voor elke gelegenheid!

Een origineel cadeau voor hem

Zoek je een geschenk voor je partner, vriend, vader, opa, broer, oom, peter, meester, collega of buurman? Met een origineel cadeau kan je echt indruk maken. Wij hebben cadeaus voor elk type man, van klussers, zakenmannen en sporters tot barista’s en Bourgondiërs. Mannen zijn niet altijd kieskeurig, maar toch kan het soms moeilijk zijn om een uniek cadeau voor hen te vinden. Mannen houden van praktische en functionele items, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Bij Zesso vind je cadeaus voor mannen die weten wat ze willen. Maak je keuze uit basics voor dagelijkse verzorging, stijlvolle modeaccessoires en culinaire gadgets.