Retourneren

Retourneer je artikel

Je kan de bestelling binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. Je ontvangt een terugbetaling max. 7 werkdagen nadat het product bij ons is aangekomen.

Retourvoorwaarden & kosten

De retourvoorwaarden vind je per artikel terug op de productpagina van dat artikel. De meeste artikelen kan je gratis retourneren. Voor sommige artikelen op onze webshop gelden er retourkosten.

 • Gratis retourneren
  De meeste artikelen kan je gratis retourneren via een DPD afhaalpunt. Meer info vind je telkens op de productpagina van dat artikel. Deze artikelen kunnen niet geretourneerd worden via een ophaalservice aan huis.
 • Thuisophaling
  Voor sommige artikelen is thuisophaling mogelijk. Hiervoor wordt een extra kost aangerekend. De kosten verbonden aan de retour vind je op de productpagina vermeld.

Als je een item moet terugzenden omdat het beschadigd is of omdat we iets verkeerds gedaan hebben, zullen we je de retour- of ophaalkosten niet aanrekenen. Neem altijd eerst contact op met onze klantenservice als je artikel beschadigd is of als er iets anders is misgelopen.

Wat mag je retourneren?

 • Stevig verpakt
  Het artikel moet in de originele verpakking geretourneerd worden.
 • Eenmalig gebruikt
  Retourzendingen dienen vanzelfsprekend als nieuw verkocht te kunnen worden. Test de aankoop daarom thuis zoals je dat in een winkel zou doen. Voor producten die dusdanig beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten die verder gaan dan die nodig zijn om de werking, kenmerken of aard van het product vast te stellen, ben je aansprakelijk. Hiervoor behouden wij ons het recht om kosten in rekening te brengen. Alle retourzendingen worden gecontroleerd voordat deze geaccepteerd worden.
 • Niet-gemonteerde meubels
  Het monteren van meubels laat steeds gebruikssporen na wat betekent dat gemonteerde meubels niet zullen worden geaccepteerd als retour.

  Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die zit op de levering van:

  • Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifiek persoon bestemd zijn.
  • Producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben.
  • Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken.
  • Producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken.
  • Audio - en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken.
  • Kranten, tijdschriften of magazines, met uitzondering van een overeenkomst voor de geregelde levering van dergelijke publicaties (een abonnement).

  Annuleer je artikel

  Je kan je bestelling annuleren tot je een verzendbevestiging van ons ontvangt. Na de verzendbevestiging is je pakket al klaargemaakt en is annuleren niet meer mogelijk. Eenmaal je het pakket hebt ontvangen, volg je de normale stappen van retour om het kosteloos terug te sturen.

  Heb je de verzendbevestiging nog niet ontvangen en wil je graag je bestelling annuleren? Neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice: +32 (0) 14 493 493.

  Defect artikel of verkeerd artikel?

  Heb je een incompleet, beschadigd, defect of verkeerd artikel ontvangen? We doen ons best om de kwaliteit van al onze producten te waarborgen. Helaas komen producten soms met schade aan. Mocht jouw product niet in perfecte staat aankomen, neem dan contact op met onze klantenservice en stuur ons een foto of video van de beschadiging. Onze medewerkers zullen een oplossing zoeken, misschien moet je het pakket zelfs niet terugsturen.

  Terugbetaling

  We kunnen je enkel terugbetalen volgens de betaalmethode die je voor je bestelling gebruikte.

  • Na annulering
   Heb je een bestelling geannuleerd die nog niet verzonden werd? Dan word je onmiddellijk terugbetaald: het bedrag zal binnen enkele werkdagen op je rekening staan afhankelijk van de gekozen betaalmethode.
  • Na retour
   Je bestelling wordt terugbetaald wanneer wij de producten terug in ons magazijn hebben ontvangen. De producten worden eerst gecontroleerd op eventuele schade of gebruikssporen, alvorens de terugbetaling wordt doorgevoerd.

  Choose your country

  Save my choice