Fluitketels

Zet een heerlijk tasje authentieke koffie of thee met een traditionele fluitketel van Zesso.

Choose your country

Save my choice

Onthaasten met een fluitketel

Het geluid van een fluitende ketel kennen we allemaal. Het heeft iets gezelligs en nostalgisch en doet ons denken aan vroegere tijden, wanneer het leven eenvoudiger en trager was. Neem zelf ook de tijd voor een authentiek tasje thee of koffie en zet je koffiezetapparaat of elektrische waterkoker af en toe aan de kant. Van een fluitketel geniet je jaren, hij is betrouwbaar, moeilijk stuk te krijgen en gemakkelijk in onderhoud. Hij houdt de warmte ook goed vast, zo kan je hem mee aan tafel nemen en heb je altijd heet water binnen handbereik.

Fluitketel of waterkoker?

Een fluitketel heeft alleen maar voordelen. Je water is snel aan de kook, je zit niet te knoeien met snoeren en je hebt geen stopcontact nodig. Daarom is een waterketel ook perfect voor op de camping of in de caravan. Onze fluitketels zijn gemaakt van RVS voor een optimale warmtegeleiding en een comfortabel draaggewicht. Dankzij de elegante stoomfluiten en ergonomische handvaten kan je het warm water gemakkelijk uitschenken zonder te druipen. Water bijvullen gaat eenvoudig via het dekseltje.

Fluitketel voor gasvuur, elektrisch vuur en keramisch vuur

Maak van je fluitketel een deel van je interieur en kies een kleur en design die bij je keuken passen. Bij Zesso vind je rode en zwarte fluitketels, zilveren ketels met houten hendels en retro waterketels met vintage print. Onze fluitketels hebben een inhoud van 3 liter of 4 liter en zijn geschikt voor elektrische, keramische, halogeen en gasfornuizen. Voor een echt traditioneel gevoel kan je ze ook op je houtkachel zetten. Dat is niet enkel gezellig, maar ook goed voor de luchtkwaliteit in huis. We vermelden bij onze fluitketels altijd of ze geschikt zijn voor inductie. Wil je onthaasten en genieten van een klassiek tasje thee of koffie? Bestel vandaag nog een fluitketel op Zesso.com.