Ladekasten

Met een ladekast in je interieur kan je al je spullen ordenen zodat je altijd alles makkelijk terug kan vinden. Bekijk hier ons aanbod ladekasten.
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Ladekast kopen

Zorg voor meer orde en netheid in je interieur met een handige ladekast. Een ladekast kast, ook wel eens commode genoemd, is een handige opbergkast met lades. Je hebt smalle ladekasten en brede ladekasten, ideaal voor wanneer je weinig of veel ruimte hebt voor een kast. Een ladekast kan in verschillende ruimtes gebruikt worden. Zo kan je een ladekast gebruiken als kledingopberger in de slaapkamer, maar ook als opberger voor woondecoratie, schrijfwaren, gezelschapsspellen in de woonkamer. Bovendien kan je een ladekast ook perfect gebruiken in de hal voor sjaals, mutsen en hoeden op te bergen.

Ladekasten in verschillende stijlen

Met een ladekast in je interieur creëer je extra opbergruimte en houd je de woonruimte op orde. Bij een aankoop van een ladekast, kan je best rekening houden met de interieurstijl van je woning. Naargelang je interieurstijl, kan je kiezen voor bepaalde types ladekasten. Heb je een licht interieur met een mix van wit en hout? Dan is een Scandinavische ladekast zoals een witte ladekast of een wit met houten ladekast zeker een aanrader. Is jouw interieur strak en donker? Dan kan je best eens kijken tussen onze zwarte ladekasten in een industriële stijl. Eerder op zoek naar iets anders? Bij Zesso heb je een ruime keuze ladekasten, zo is er voor elke interieurstijl wel een opbergkast te vinden.

Ladekast combineren

Wanneer je een ladekast wil kopen, is het belangrijk dat de kast bij je andere meubels past. Het is belangrijk om rekening te houden met je interieurstijl zoals we hierboven hebben vermeld, maar het is dus ook belangrijk om te kijken naar de meubels die in je interieur staan. Ben je op zoek naar een ladekast voor in de woonkamer? Dan is het belangrijk dat je de ladekast kan combineren met je boekenkast en TV-kast. Ben je van plan om de ladekast in je slaapkamer te plaatsen? Ga dan voor een ladekast die bij je kledingkast en nachtkastje past. Wil je graag een ladekast voor in je hal? Ga dan voor een ladekast die je met je schoenenkast kan combineren. Heb je al een ladekast gevonden en wil je deze graag opfleuren met decoratie? Neem dan zeker eens een kijkje tussen onze woonaccessoires en versier de ladeopberger met een leuke spiegel, een vaas en een lamp.