Drankkasten

Ben je een liefhebber van wijn of speciale dranken en likeurtjes? Dan is een drankkast de ideale opberger voor in je interieur. Bekijk hier al onze drankkasten.

Choose your country

Save my choice

Drankkast kopen

Ben je grote fan van wijn, speciale dranken zoals whisky, of speciale likeuren? Dan is een drankkast een mooie toevoeging aan je interieur. Een drankkast, ook wel gekend als een wijnkast of een barkast, is een opbergkast voor wijn- en/of drankflessen. Meestal is een drankkast ook voorzien van opbergruimte voor glazen en andere toebehoren zoals een flesopener, een cocktailshaker, een decanteerfles, onderleggers en servetten. Sommige mensen gebruiken een stellingkast of een vitrinekast om hun wijn- en/of drankcollectie ten toon te stellen, maar met een barkast laat je zien wat voor een drankliefhebber of wijnkenner je echt bent.

Drankkasten in verschillende stijlen

Een drankkast kan je in verschillende stijlen, formaten en materialen kopen. Het is belangrijk wanneer je een wijnkast koopt dat je rekening houdt met de interieurstijl van je interieur. Ben je fan van een stoer interieur? Dan is een industriële kast zoals een metalen barkast zeker een aanrader. Ben je eerder een liefhebber van natuurlijke materialen? Dan kan je eens een kijkje nemen tussen onze rotan barkasten. Naast materiaal en stijl kan je ook kiezen tussen verschillende opbergmogelijkheden. De drankenkasten van Zesso zijn verkrijgbaar met deuren, lades, opbergplanken en glazenrekken.

Drankkast combineren

Wanneer je een barkast wil kopen, dan wil je natuurlijk een kast kopen die bij je andere meubels past. Zoals eerder vermeld is het belangrijk om rekening te houden met je interieurstijl, maar je kan best ook rekening houden met de meubels die je al in je woning hebt. Wil je graag de barkast in de woonkamer plaatsen? Kijk dan of je de drankkast makkelijk kan combineren met je TV-meubel, boekenkast en dressoir. Zet je liever de drankkast in de eetkamer of keuken? Houd dan rekening met de eettafel, eetkamerstoelen en keukenkasten. Heb je een barkast gevonden en wil je die graag combineren met decoratie zoals een tafellamp of een vaas? Neem dan zeker eens een kijkje tussen onze woonaccessoires.