Little World

Met Little World, een huismerk van Zesso, ontdekt je kind de wereld. Ontdek onze leuke babyspullen voor thuis en onderweg.

Autostoelen - BabynestjesBabyschommels & Wipstoelen - Beddengoed - Fietsen & Voertuigen - Kinderstoelen - Kinderwagens - Loopstoelen - Reisbedden - Wiegjes & Babybedden

Tonen als Foto-tabel Lijst

26 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Little World wipstoelen, autostoelen en kinderstoelen

Een goede houding is belangrijk voor de ontwikkeling van je baby. Als je baby nog klein is, mag hij niet te lang rechtop zitten. Hij mag wel 1 of 2 uurtjes per dag in de schommelstoel of baby swing. Daar kan hij lekker schommelen, wiegen, rondkijken, ontspannen en spelen, en dan heb jij als ouder je handen ook vrij. Kies hier je favoriete Little World wipstoel, ze bestaan in vrolijke kleurtjes en hebben leuke speelbogen, verschillende schommelstanden en rustgevende muziekjes. Vanaf 6 maanden, als je overschakelt op vaste voeding, mag je kind al wat langer zitten. Schuif hem gezellig mee aan tafel met een kinderstoel. De kinderstoelen van Little World zijn afwasbaar, inklapbaar en geschikt voor kinderen tot 3 jaar. Ook in de auto moet je kind veilig en comfortabel kunnen zitten. Little World heeft autostoel zitverhogers en kinderzitjes voor kinderen van 3 tot 12 jaar die voldoen aan de huidige Europese veiligheidsstandaarden.

Little World babynestjes, wiegjes en reisbedjes

Slapen is belangrijk voor de gezondheid en ontwikkeling van je kind. In zijn slaap verwerkt je baby de indrukken van de dag en krijgt hij de rust die hij nodig heeft om groeisprongen te maken. Pasgeboren baby’s slapen het grootste deel van de dag. Zorg daarom voor een goede wieg, mozeswieg of draagmand met een anti-allergische matrasbeschermer waar je baby helemaal tot rust kan komen. De wiegjes van Little World hebben een schommelfunctie en kan je gemakkelijk verplaatsen dankzij de wieltjes. Voor korte dutjes zijn de babynestjes van Little World perfect. In deze knusse kussens voelen kleine baby’s zich veilig en geborgen, waar je het nestje ook legt: in de wieg, in het park, op de bank of buitenshuis. De babynestjes van Little World hebben leuke prints en zijn gemaakt van zachte materialen. Ook onderweg moet je kleinste goed kunnen slapen. Met een camping bed of reiswieg op poten van Little World heb je altijd een compact, opvouwbaar bedje bij je, voor korte en lange dutjes op verplaatsing.  

Little World kinderwagens, bolderkarren en loopstoelen

Kinderen trekken er graag op uit en willen iedere dag ontdekken. Als ze nog niet kunnen lopen, is kruipen een geweldige manier om de wereld te verkennen. Bereid ze voor op hun eerste stapjes met een loopstoel van Little World, hiermee kunnen ze vrolijk door het huis rollen en stapbewegingen oefenen. Als kinderen eenmaal kunnen stappen, willen ze niets liever dan zelf wandelen, maar ver kunnen ze nog niet. Met een Little World kinderwagen kan je zorgeloos op pad met je kinderen of gezellig gaan wandelen. Als ze moe zijn van het stappen, kunnen ze uitrusten in de buggy en vanuit een comfortabel zitje van het uitzicht genieten. Bij Zesso vind je kinderwagens voor iedere situatie: klassieke buggy’s, tweelingwagens, 3-in-1 city walkers en combi strollers met reiswieg en autostoel. Ook leuk voor kinderen, zowel kleine als grote, is een bolderkar. In de ruime bolderwagens van Little World is er plaats voor 1 of meer kinderen, of voor bagage en spullen. Ideaal voor op vakantie, voor uitstappen en voor korte tochtjes naar school of naar de bakker. Little World groeit met je kind mee en helpt hem de wereld te verkennen. Koop vandaag nog babyspullen op Zesso.com en zet je kind goed op weg!