Baytex

Baytex, een huismerk van Zesso, heeft een ruim assortiment aan meubels, homeware, decoratie en lifestyle items voor je thuis.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-60 van 103

Pagina
per pagina

Choose your country

Save my choice

Woonaccessoires, Baytex meubels en woonartikelen voor je interieur 

Baytex maakt van je huis een echte thuis. Hier vind je alles om je huis of appartement in te richten, tot in de kleinste details. Begin bij de woonkamer en de eetkamer, ze zijn het hart van je thuis. Deel je kamer eerst in met grote meubels als kasten, tafels, stoelen, zetels, Baytex poefs en kamerschermen. Kleed je ruimte vervolgens aan met textiel en verlichting voor een warme sfeer: hang rolgordijnen op, leg mooie sierkussens in je zetel en zet elegante sfeerlampen neer. Smuk je ruimte tenslotte op met huiselijke en gezellige items. Steek kaarsen aan, zet je favoriete bloemen in een stijlvolle vaas, versier je vensterbank met elegante bloempotten, hang fotokaders en posters aan de muren en geef je huissleutels een plaatsje in een sleutelkastje. De finishing touch is een mooie klok. Want, zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens anders.  

Opbergen en organiseren met Baytex

Baytex helpt je thuis ook te organiseren met opbergrekken en accessoires voor de kleinste tot de grootste ruimte. Organiseer je badkamer met een badkamerrek of doucherek, pimp je toilet met een toiletrolhouder en een WC-borstel, sorteer je was als een pro met een vuillinnenmand, breng orde in je slaapkamer met een kledingrek en schoenenrek, richt je keuken functioneel in met een keukenrek, vuilbak en kitchen organizer, en heet je gasten welkom in je huis met een kapstok of kleerhanger. Verstop kleine prulletjes en kinderspeelgoed in opbergdozen en -manden en reik naar hoge kasten en wandplanken met een handige huishoudladder. Zo, opgeruimd staat netjes! Ook onderweg loopt alles gesmeerd met Baytex: doe je boodschappen met een praktische boodschappenwagen, beleef spontane picknicks met een picknickmand en thermos, en wees die plensbui te snel af met een opvouwbare past-zo-in-je-tasparaplu.

Lifestyle en verzorging

Blijf fit en gezond met Baytex: haal een aerobic step in huis en ruil je fitness-abonnement in voor een set halters en gewichten. Baytex zorgt er ook voor dat je je mooi voelt. Orden je make-upborstels in een verfijnd etui, sorteer je beauty accessoires in een make-up organizer, bewaar je sieraden in een juwelendoos of horlogebox en hang je favoriete kleding op een sierlijke paspop. Maar soms zit je goed voelen in kleine details: een hippe WC-bril, een elegante badkamerset en een funky douchegordijn kunnen je elke dag opnieuw doen glimlachen. Een goede verzorging, dat betekent ook goed en gezond eten. Baytex heeft alles voor je apero, barbecue, lunch of diner: snijplanken, smaakmakers, dienbladen en nog veel meer om voedzaam te koken. Vergeet ook je huisdier niet te verwennen. Met een kattenbak en krabpaal voelt een kat zich de koning te rijk. Richt je huis in met Baytex en koop vandaag nog meubels, decoratie en homeware op Zesso.com!