Kinderfietsen & Loopfietsen

Peuters, kleuters en kleine kinderen kunnen de wereld op wielen ontdekken met ons ruime aanbod aan kinderfietsen, loopfietsen en driewielers. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

59 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Mijn eerste fietsje

Van een eerste balansfietsje tot echte kinderfiets, de eerste stapjes en trapjes van je kindje zijn telkens een ware mijlpaal. Leren fietsen loopt niet altijd van een leien dakje. Om kinderen basisvaardigheden zoals evenwicht en richtingsgevoel aan te leren, zijn stapfietsjes en balansfietsen het perfecte beginpunt om te leren fietsen. Met een klein fietsje maken peuters voor het eerst kennis met een leven op wielen en bepalen ze zelf de richting.

Driewielers en loopfietsen

Met een driewieler krijgen kleine kinderen de trapbewegingen die nodig zijn voor het fietsen helemaal onder de knie. Bovendien blijven ze makkelijk in balans. Een driewieler met een duwstang is dan weer handig voor mama en papa. Op onze webshop vind je een grote keuze driewielers en loopfietsen van topmerken zoals Puky, Billy en Scratch. Driewielers en loopfietsen vormen de ideale voorbereiding voor een echte fiets.

Kinderfietsen met zijwieltjes

Wanneer het tijd is voor het echte werk kies je best voor een goede kinderfiets met voldoende veiligheidsopties zoals gripvaste handvatten, kinbeschermers en zijwieltjes. Wanneer de zijwieltjes voorgoed opgebergd mogen worden, kan er naar hartenlust gefietst worden. Wil jij online een kinderfiets kopen? Bekijk de volledige collectie kinderfietsen in onze webwinkel.