Back To School

De eerste schooldag is voor jong en oud een spannend moment. Kinderen kijken zenuwachtig uit naar hun nieuwe juf, klas of school en ouders pikken de drukke dagelijkse routine terug op. Die eerste weken kunnen hectisch zijn, maar met een goede voorbereiding loopt de overgang op wieltjes. Wij helpen je graag op weg met ons divers assortiment aan rugzakken, tassen, fietsaccessoires en thermosflessen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Kriebels voor de eerste schooldag

Of je nu in het basisonderwijs, middelbaar onderwijs of hoger onderwijs zit, iedereen kent die septemberkriebels. De zomer heeft deugd gedaan, we zijn uitgerust, maar we kijken er naar uit om de draad terug op te pikken, onze vrienden terug te zien en bij te praten over die lange hete zomer. Misschien heb je wel een nieuwe juf, meester, leerkracht of prof? Of kom je in een nieuwe klas terecht? De laatste weken van de zomervakantie stapelen de zenuwen zich op. Terug naar school gaan eng, maar ook heel leuk. Met een gloednieuwe lunchbox van 3 Sprouts of een rugzak van Lässig, Baninni, Affenzahn, Sterntaler, Vaude of Eastpak vertrekken kinderen en tieners vol zelfvertrouwen naar school.

School is cool

Vakantieherinneringen, magische momenten, anekdotes over nieuwe littekens, verhalen over het bos, de zee, het zwembad, de camping of het kamp … Die eerste weken gonst het echt van de verhalen op de speelplaats. Maar hoe leuk, zot of avontuurlijk de zomer ook was, elk kind kijkt ernaar uit om de klas terug te zien. Samen met de klasgenoten spelen, knutselen, turnen, zwemmen, leren, rekenen, lezen en muziek maken, er is niets leuker. Rijdt je kind met de fiets naar school? Zet hem of haar dan veilig op weg met een fietshelm van Nijdam of Avento.

Een zorgeloze start

In de trage zomer kabbelt het leven, maar in september wordt het tempo terug opgedreven. Ouders gaan werken, de hobby’s van de kinderen starten, de weekends worden volgepland. De eerste weken van het schooljaar kunnen chaotisch zijn: nieuwe boekentassen kopen, fietsen smeren, brooddozen oplappen …  Als ouder moet je aan veel denken, en anticiperen op de drukte van het dagelijkse leven. Bereid je tijdig voor en begin nu al aan je voorbereidingen, dan lopen die eerste weken gesmeerd. En dan kan jij als ouder ook met een gerust hart terug gaan werken op 1 september.