Back To School

Back to School

Ben jij klaar om terug naar school te gaan? Heb je al een rugzak met schoolspullen en een rekenmachine gekocht? Of ben je nog op zoek naar leuke meubels voor op kot te gaan? Bij Zesso vind je leuke rugzakken, kinderfietsen, kindermeubels, kotmeubels en meer!

Studentenkamer

Studentenkamer

Ga je voor de eerste keer op studentenkamers? Dan is het belangrijk dat je plekje waar je studeert, plezier maakt en slaapt leuk aangekleed is. Bekijk hier de leukste meubels en decoratie.

Bureaustoelen

Bureaustoelen

Doordat we soms uren moeten studeren of huiswerk maken, is het belangrijk om een comfortabele bureaustoel uit te kiezen. Neem daarom zeker eens een kijkje tussen onze comfy stoelen.

Bureaus

Bureaus

Zonder een bureau kunnen we niet in alle stilte en comfort voor school werken. Bij Zesso kan je kiezen tussen bureaus in verschillende formaten, kleuren en stijlen.

Kinderrugzakken

Kinderrugzakken

Bij Zesso heb je een groot aanbod van de leukste rugzakjes voor jouw kind. Van een stoere dino tot een schattige eenhoorn. Van een peuterrugzakje tot een trolley. Voor welke kies jij?

Kinderfietsen & -Steps

Kinderfietsen & -Steps

Nooit meer te laat op school met de kinderfietsen en kindersteps van Zesso! Bij Zesso vind je verschillende soorten kinderfietsen geschikt voor leeftijden vanaf 1 jaar.

Kinderfietshelmen

Kinderfietshelmen

Met een goede fietshelm kan je kindje in alle veiligheid naar school fietsen. Bij Zesso vind je een leuk assortiment van kinderhelmen in verschillende prints en kleuren.

Choose your country

Save my choice

Kriebels voor de eerste schooldag

Of je nu in het basisonderwijs, middelbaar onderwijs of hoger onderwijs zit, iedereen kent die septemberkriebels. De zomer heeft deugd gedaan, we zijn uitgerust, maar we kijken er naar uit om de draad terug op te pikken, onze vrienden terug te zien en bij te praten over die lange hete zomer. Misschien heb je wel een nieuwe juf, meester, leerkracht of prof? Of kom je in een nieuwe klas terecht? De laatste weken van de zomervakantie stapelen de zenuwen zich op. Terug naar school gaan eng, maar ook heel leuk. Met een gloednieuwe lunchbox van 3 Sprouts of een rugzak van Lässig, Baninni, Affenzahn, Sterntaler, Vaude of Eastpak vertrekken kinderen en tieners vol zelfvertrouwen naar school.

School is cool

Vakantieherinneringen, magische momenten, anekdotes over nieuwe littekens, verhalen over het bos, de zee, het zwembad, de camping of het kamp … Die eerste weken gonst het echt van de verhalen op de speelplaats. Maar hoe leuk, zot of avontuurlijk de zomer ook was, elk kind kijkt ernaar uit om de klas terug te zien. Samen met de klasgenoten spelen, knutselen, turnen, zwemmen, leren, rekenen, lezen en muziek maken, er is niets leuker. Rijdt je kind met de fiets naar school? Zet hem of haar dan veilig op weg met een fietshelm van Nijdam of Avento.

Een zorgeloze start

In de trage zomer kabbelt het leven, maar in september wordt het tempo terug opgedreven. Ouders gaan werken, de hobby’s van de kinderen starten, de weekends worden volgepland. De eerste weken van het schooljaar kunnen chaotisch zijn: nieuwe boekentassen kopen, fietsen smeren, brooddozen oplappen …  Als ouder moet je aan veel denken, en anticiperen op de drukte van het dagelijkse leven. Bereid je tijdig voor en begin nu al aan je voorbereidingen, dan lopen die eerste weken gesmeerd. En dan kan jij als ouder ook met een gerust hart terug gaan werken op 1 september.