Bestsellers

Of je nu aan je eerste fietsavontuur moet beginnen of al supercoole tricks kunt tonen op een scooter, bij Zesso loopt alles op wieltjes! Bekijk hier onze beste fietsjes, driewielers en steps voor kinderen.

Choose your country

Save my choice
Tonen als Foto-tabel Lijst

31 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

31 producten

per pagina

Loopfietsen en kinderfietsen

Op een stapfietsje beginnen peuters aan hun eerste avonturen op wielen. Ze oefenen om hun evenwicht te bewaren en leren echte fietsattributen zoals een fietsbel, staander of rem kennen. Je kan zowel binnen als buiten op een loopfiets rijden en bovendien kan je het balansfietsje ook gebruiken tijdens een wandeling of een trip naar de supermarkt. Stilaan groeit het vertrouwen en kan de overstap gemaakt worden van een startfietsje op vier wielen naar een echte kinderfiets, al dan niet met zijwieltjes. Bij Zesso vind je loopfietsen en kinderfietsjes voor alle leeftijden, in allerlei maten en kleuren. De Billy Pepino, Baninni Wheely loopfiets en de kleurrijke Puky kinderfietsen zijn ondertussen uitgegroeid tot echte klassiekers.

Driewielers

Een driewieler is een leuke tussenstap tussen loopfiets en echte fiets. Op een driewieler went je kindje aan de trapbewegingen en oefent het zijn coördinatie. Sommige trapfietsjes zoals de Berry driewieler van Billy zijn uitgerust met een afneembare duwstang zodat mama of papa even kan duwen als het wat moeilijker wordt. In het laadbakje achteraan kan je knuffels en gevonden schatten meenemen tijdens je ontdekkingsreizen. Bij Zesso hebben we een ruim aanbod aan Billy driewielers zoals de avontuurlijke Berry en duurzame Papaya.

Steps

Steppen kan op elke leeftijd. Zo zal je zien dat het aanbod stepjes en scooters erg divers is. Naast de klassieke autoped met luchtbanden bestaan er kindersteppen met drie wielen, opvouwbare steps, elektrische steps en stuntsteps waarmee je leuke tricks kunt uithalen. Ga met de step naar school, neem een elektrische kinderstep mee tijdens een wandeling of leef je thuis uit met een snelle scooter. Onze bekendste stepjes zijn de Billy Nero Luxe en Razor scooters.