Feestelijke Tafeldecoratie

De juiste tafelsetting en accessoires brengen iedereen meteen in de juiste sfeer. Plan je een heerlijk Kerstdiner, vier je een speciale verjaardag of heb je gewoon zin om gezellig te tafelen met vrienden of familie? Dan doen de feestelijke tafeldecoraties en praktische toebehoren van Zesso dienst als extra smaak- en sfeermakers! Presenteer je hapjes in een originele aperoschaal, haal je beste servies en bestek boven en kies voor een feestelijk tafellaken. Dat wordt gezellig tafelen, van aperitief tot dessert!

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Servies en bestek voor speciale gelegenheden

Een mooie tafelsetting begint natuurlijk bij het gepaste servies en bestek. Zo is het pas echt feest als het speciale servies en feestelijke bestek wordt bovengehaald. Kies voor een uitgebreide bestekkoffer met extra scheplepels, vismessen of dessertvorkjes. Verras je gasten met design bestek en bied hen dranken aan in aangepaste glazen. Kleine gerechten kunnen geserveerd worden in originele aperoborden of zet je gerechten op een grote serveerplank op tafel voor een gezellige food sharing ervaring. Zo creëer je een mini-restaurant gevoel bij je thuis!

Tafeldecoratie en praktische tafelaccessoires

Breng sfeer op tafel met originele tafeldecoratie. Want met de aangepaste tafelaankleding til je jouw kookkunsten of menu naar een hoger niveau. Zo kan je met een feestelijk tafellaken zelfs de Kerstsfeer oproepen of een verjaardagsdiner meer kleur geven. Je tafelgasten hebben meteen door dat het om een speciale gelegenheid gaat. Ook praktische tafeltoebehoren zoals schotelverwarmers, zout- en pepermolens of olieflesjes maken het tafelen helemaal af!

Gezellig nagenieten

Geniet achteraf van een heerlijke kaasplank of serveer je dessert op een klassieke taartschotel. Als afsluiter van je dinerparty kan je jouw gasten verwennen met een lekkere koffie of verse thee om gezellig te nagenieten. Serveer de koffie in een grote schenkkan, thermoskan of klassieke koffiepot. Verras je gasten met een authentieke Italiaanse espresso of sluit af met een aromatische Marokkaanse kruidenthee. In onze koffie en thee collectie kan je zeker heel wat inspiratie op doen.