Kerst

Voel jij ook Kerstkriebels? Breng je huis alvast in Kerstsfeer met onze Kerstdecoraties, gaande van Kerstbomen tot Kerstprojectors voor buiten. Samen gezellig de Kerstboom versieren, originele Kerstverlichting ophangen, leuke Kerstfiguren een plaatsje geven, feest vieren aan een sfeervolle Kersttafel of een winterse wandeling maken op zoek naar de meest verrassende projectors en Kerstverlichting; het hoort allemaal tot ieders eigen Kersttraditie! Laat je alvast inspireren door de Zesso Kerstcollectie.

Kerst
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Choose your country

Save my choice

Levensechte kunstbomen

Geen Kerstmis zonder een Kerstboom. Een Kerstboom zorgt voor gezelligheid in huis en is het centrum van je Kerstdecor. Bij Zesso vind je levensechte kunstbomen van 100, 120, 150 en 180 cm groot. De bomen zijn eenvoudig op te stellen en compact op te bergen. Nooit meer water geven of naalden opzuigen, aan een kunstboom heb je helemaal geen onderhoud - alleen maar jarenlang plezier. Versier de boom met lampjes, strikken, ballen, slingers en een grote blinkende Kerstster aan de top. Knutsel een moderne Kerststal in elkaar en leg je cadeautjes netjes klaar. Het feest kan beginnen!

Versiering voor de Kerstboom

Met de juiste versiering krijgt je Kerstboom de aandacht die hij verdient. Strikken zijn feestelijk, elegant, tijdloos en eenvoudig te bevestigen. Versier je hele boom met strikken of hang er een aan de top. Houd je van een klassieke Kerstboom met rood, groen en goud? Dan moet je zeker voor rode strikken met glitter gaan. Zie je liever een landelijke, natuurlijke Kerstboom? Dan zet een gehaakte jute strik de juiste toon. Strikken zijn ook ideaal om je huis mee te versieren.

Rudolp the Red Nosed Reindeer

Met de juiste versiering wordt het tijdens de feestdagen echt gezellig in huis. Zet beeldjes op je kast en je schouw, plaats een sfeervolle ster aan je raam en hang een wandrekje op voor al je kerstkaartjes en -foto’s. Naast de Kerstman is Rudolph The Red Nosed Reindeer ongetwijfeld de meest iconische Kerstfiguur. Geef hem daarom een mooi plekje en hij brengt je meteen in de Kerstsfeer.  

Lichttakken en lichtgordijnen

In de donkere dagen voor kerst zorgen lichtjes voor sfeer en gezelligheid. Wil je eens iets anders dan de typische Kerstlampjes? Versier je huis dan met lichttakken. Lichttakken zijn modern, origineel, sfeervol en de perfecte decoratie voor je woonkamer of inkomhal. Vergeet ook je tuin niet te verlichten. Hang een lichtgordijn aan je gevel, carport of terras en laat de hele buurt meedelen in de kerstvreugde. Al onze Kerstverlichting is LED en dus energiezuinig.

Sneeuwprojectors en lichtgevende sneeuwpoppen

Droom je van een witte Kerst? Wacht niet tot die vlokken eindelijk vallen, maar creëer je eigen winter wonderland met een projector en maak indruk op je gasten en buren. In slechts enkele seconden projecteer je een prachtig sneeuwlandschap op je gevel en word je getrakteerd op een heus lichtspektakel. Ook een sneeuwpop zorgt voor dat typische Kerstgevoel. Een lichtgevende sneeuwman staat leuk in je voortuin of achtertuin, heet je gasten hartelijk welkom én smelt niet.

Kersttafel versieren

Kerstmis brengt mensen samen. Die gezellige momenten rond de feesttafel blijven je je hele leven bij. Krijg je de hele familie over de vloer voor het jaarlijkse Kerstdiner of vier je in kleine kring? Serveer je kalkoen, veggie of vegan? Hoe je ook Kerst viert, met een mooi gedekte feesttafel smaakt je Kerstmaal des te meer. Bij Zesso vind je tafelversiering voor elk type feest. Versier je tafel met een feestelijk tafellaken en blinkende accessoires, zoals een zilveren kandelaar of gouden placemats. Want met Kerst mag alles schitteren. Onze placemats komen in handige sets om het voorbereidingswerk voor jou eenvoudiger te maken. Maak je tafel af met een Kerstkrans of Kerstroos. Trek nu je mooiste kleren aan en maak er een spetterend feest van!