Safari Interieur

SafariSafari
Ben jij ook zo fan van dierenprints? Dan is de Safari interieurstijl zeker iets voor jou. Deze woonstijl staat bekend voor dierenpatronen, dierenvellen, etnische muurdecoratie en neutrale tinten met een vleugje kleur. Een Safari interieur zorgt voor een tropisch gevoel in jouw interieur en dat met kleine aanpassingen. Bekijk hieronder enkele leuke meubels en decoratie voor een Safari interieur.
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-60 van 189

Pagina
per pagina

Choose your country

Save my choice

Safari interieur

Een Safari interieur brengt Afrika naar jou toe. Een Safari interieur bestaat uit natuurlijke materialen, etnische decoratie, dierenpatronen en dierenvellen. De kleurenpallet kan ook verschillen van interieur tot interieur. Zo heb je Afrikaanse interieurs waarbij er veel gewerkt wordt met aardetinten of warme tinten, maar je hebt er ook waar ze vooral gebruik maken van neutrale kleuren zoals wit, grijs en zwart met een kleurrijke toets.

Als we gaan kijken naar meubels en decoratie, dan speelt hout een belangrijke rol. Zo zijn de meeste meubels gemaakt van hout en hebben eventueel een gevlochten afwerking. De decoratie bestaat uit dierenprints of etnische prints, geweven tapijten, nepbont, vazen, canvassen en kamerplanten of droogboeketten.