House Collection Dina

De Dina meubels van House Collection hebben een eenvoudig maar modern ontwerp waardoor ze makkelijk te combineren zijn en in vele interieurs hun plaats vinden. Dankzij dit back to basics design brengen ze het beste naar boven bij de woonaccessoires en persoonlijke spullen die je op deze bijzetmeubels plaatst. De Dina meubels passen perfect binnen een Scandinavisch interieur, maar zelfs in meer vintage of industriële woonstijlen komen deze veelzijdige meubels ook helemaal tot hun recht. Consoletafels, kleine bijzettafels, wandrekken, stellingkasten, opbergrekken, tv-meubels,… Met de Dina collectie van House Collection kan jouw hele woning aanvullen, van woonkamer tot slaapkamer!

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Scandinavische meubels

Scandinavische meubels worden gekenmerkt door hun eenvoud, natuurlijke materialen en veelzijdig gebruik. De Dina collectie van House Collection past dan ook perfect in dit plaatje. Van kasten tot tafels, alle meubels en bijzetmeubels zijn makkelijk te combineren en vullen de kamer met een subtiele eenvoud. Dan is het aan jou om persoonlijke elementen en accessoires toe te voegen om jouw leefruimte helemaal de jouwe te maken.

Minimalistische meubels

De Dina meubels van House Collection vertonen ook een minimalistisch en modern kantje. Een strak metalen frame gecombineerd met houten legplanken is tijdloos en immer stijlvol. Zelfs voor wie houdt van een industrieel meubel is een Dina tafel, kast of wandrek een ideale aanvulling in zijn of haar interieur. Bovendien eisen deze mooie én betaalbare meubels de aandacht op een subtiele wijze op waardoor je zelf de kans hebt om leuke eyecatchers toe te voegen.