Meest verkochte producten

Om je huis veilig maken voor je nieuwsgierige en rondkruipende peuter, bestaan er heel wat handige hulpmiddelen. Veiligheidshekjes voor trappen en deuren en andere kamerverdelers helpen je om een veilige zone af te bakenen. Met een nachtlampje, sterrenprojector en een stevig bedhekje voelt je kindje zich steeds veilig in zijn bedje. Denk ook aan zachte hoekbeschermers of kastbeveiliging om je kleine te beschermen tijdens zijn ontdekkingstochten. Bekijk hieronder onze kinderbeveiliging toppers!

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Veiligheidshekken

Veiligheidshekken zijn er in alle maten en vormen. Kamerverdelers, traphekjes, bedhekken beschermen je kindje tegen vallen en het betreden van andere kamers. Sommige veiligheidshekken kan je op een flexibele manier gebruiken waardoor je ze op allerlei manieren kunt opstellen. Geen zin om te boren? Kies voor een klemhekje met breedteregelaars. Met extra verlengstukken kan je het hekje perfect laten passen in de deur- of trapopening. Maak je keuze uit de kinderhekjes van topmerken zoals Baninni, BabyDan en Reer.

Slaapkamer beveiliging

Als jouw kindje veilig kan slapen, kan ook jij genieten van een goede nachtrust. Een verstelbaar bedhekje beschermt woelige slapers tegen vallen uit bed. Een betrouwbaar nachtlampje of sterrenprojector stelt je kindje gerust tijdens een donkere nacht. Jij kan een oogje in het zeil houden met een babyfoon of videofoon.

Algemene kinderbeveiliging

Gevaar schuilt soms in een kleine hoekje. Na het plaatsen van zachte hoekbeschermers of kastbeveiliging kan je kleine in alle veiligheid op ontdekkingstocht vertrekken. Wil je geen zichtbare kastbeschermers in je woning? Met een magneetslot blijft je kast op slot, en kan je kindje de lade niet openen. Is je kindje te nieuwsgierig tijdens het koken? Met een fornuisbeschermer hou je kinderhanden weg van uitstekende kookpotten en hete vuren.