Tweedekans

Sommige producten verdienen een tweede kans nadat ze door één van onze klanten zijn teruggestuurd. Deze producten zijn vaak nog zo goed als nieuw, maar kunnen lichte gebruikssporen of kleine beschadigingen vertonen. Soms is gewoon de verpakking gescheurd en verkeren de producten eigenlijk in een nieuwstaat. Na een uitgebreide controle bieden we bij Zesso daarom deze tweedekans producten opnieuw aan tegen een verlaagd tarief. Wees er snel bij en sla je slag!

Tonen als Foto-tabel Lijst

43 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

43 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Tweedekans koopjes

Op zoek naar een tweedekans product of een koopje? Bij de Zesso tweedekans producten vind je zo goed als nieuwe artikelen tegen de beste prijs online! Sommige producten worden meteen retour gestuurd na het openen van de doos of werden maar één keer getest. Wanneer we na een uitgebreide controle merken dat het artikel nog 100% in orde is, bieden we het via deze tweedekans shop graag opnieuw aan, tegen een verlaagde prijs.

Retourzendingen

Hoewel we bij Zesso veel aandacht besteden aan duidelijke productomschrijvingen en een zorgvuldige verzending nastreven van onze producten, blijken sommige nieuwe producten niet aan alle verwachtingen te voldoen. Met de retourproducten op deze tweedekans winkel is technisch gezien niets mis, maar ze hebben bijvoorbeeld wel een kapotte verpakking, vertonen een krasje of hebben lichte gebruikssporen. Deze retourzendingen verdienen dus zeker een tweede kans. En omdat we ze aanbieden met een prijsvermindering, kan je hier ongetwijfeld een koopje doen!