Horloges

Op zoek naar een nieuw horloge dat matcht met jouw stijl? Onze collectie dameshorloges en herenhorloges hebben een eigentijds design en zijn perfect voor elke dag. Polshorloges met bling, uurwerken met een retro look, waterproof horloges waarmee je kan sporten, horloges om cadeau te doen,… Je vindt het allemaal in ons verrassende aanbod horloges!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Choose your country

Save my choice

Herenhorloges

Mannen kunnen op onze webshop makkelijk een nieuw horloge kopen. Tussen de collectie casual herenhorloges kunnen mannen op zoek gaan naar een uurwerk met een lederen band of stalen band, een modern horloge, hybride horloge of een polshorloge met een retro wijzerplaat.

Dameshorloges

Ook dames kunnen kiezen uit een hele reeks horloges die inspelen op de hedendaagse trends. Zo heeft Zesso diverse roségouden polshorloges, sierlijke horloges met glinsters, eenvoudige horloges die passen bij elke stijl en kunnen vrouwen natuurlijk ook kiezen voor een van de klassiekere unisex modellen.

Betaalbare horloges

Bij Zesso hebben we enkele trendy horlogemerken geselecteerd die ook betaalbaar zijn. Zo kan je de nieuwste horloges van merken als Bagari, Disu en Scottie ontdekken. Laat je verleiden door het gevarieerde aanbod mannenhorloges, vrouwenhorloges en unisex horloges. Wil je een dierbare verrassen met een nieuw horloge? Kies dan voor een horloge dat wordt geleverd in een mooie horlogebox!