Sterilisators

Een magnetron sterilisator kopen? De ideale keuze om snel gebruik van te maken, zelfs met een aantal flesjes tegelijk. Een snelle en efficiënte keuze, beschikbaar in diverse uitvoeringen. Met veilige handgrepen en andere handige extra’s, online te bestellen. Wij gaan er meteen voor je mee aan de slag, voor een snelle verzending naar jouw adres.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina

Choose your country

Save my choice

Flessen steriliseren en daarvoor op zoek naar een handig product? De magnetron sterilisator is dan een goede keuze. Eenvoudig in het gebruik en bovendien snel klaar, zodat je daar ook op het laatste moment nog even voor kunt zorgen. Makkelijk en snel, waarbij je online de keuze hebt uit verschillende modellen.

Flessen steriliseren: makkelijk en snel

Makkelijk en snel meerdere flessen steriliseren: wij zorgen ervoor met de producten die je kunt bestellen. Een handige magnetron sterilisator, die slechts een paar minuten nodig heeft om meerdere flesjes op te warmen. Zodat je er meteen gebruik van kunt maken, ook samen met anderen als jullie de baby’s of kinderen te eten en te drinken willen geven. Vergelijk online de verschillende modellen of neem contact met ons op, dan adviseren we je graag.

Magnetron sterilisator kopen

Een magnetron sterilisator kopen? Je hebt online de keuze uit verschillende mooie modellen, net als wanneer je zoekt naar een van de stoomkokers bij ons uit het assortiment. Alles op het gebied van eten en drinken voor jouw kind of baby, zodat je daar altijd een goede keuze mee maakt. Bestel je voor 15u? Dan heb je jouw magnetron sterilisator en de rest van je bestelling de volgende werkdag al in huis.