Commodes

Een commode is een handige opberger die voor extra opbergruimte zorgt in je slaapkamer, woonkamer of hal. Bekijk hier ons aanbod commodes.

Afficher en Grille Liste

9 articles

par page

Choose your country

Save my choice

Commode kopen

Heb je het gevoel dat je te weinig opbergruimte hebt in je interieur? Dit kan je makkelijk oplossen door een commode te kopen. Een commode kast, ook ladekast genoemd, is een handige opbergkast met lades. Je hebt smalle commodes en brede commodes, ideaal voor wanneer je weinig of veel ruimte hebt voor een kast. Je kan een commode in verschillende ruimtes in je huis gebruiken. Zo kan je de opberger gebruiken in je slaapkamer als kledingopberger voor ondergoed en pyjama’s. Je kan de opberger ook gebruiken in je woonkamer voor woondecoratie, schrijfwaren, gezelschapsspellen en meer op te bergen. Daarnaast kan een commode ook gebruikt worden in de hal voor sjaals, mutsen en hoeden op te bergen.

Commodes in verschillende stijlen

Commodes zorgen voor extra opbergruimte en houden je woonruimte op orde. Wanneer je een commode wil kopen, moet je rekening houden met de interieurstijl van je woning. Naargelang je interieurstijl, kan je kiezen voor bepaalde types commodes. Heb je een licht interieur met veel wit en hout? Dan is een Scandinavische commode zeker iets over jou. Dan kan je kiezen tussen witte commodes en houten commodes. Ben je eerder fan van een strak interieur? Dan zijn onze industriële commodes meer iets voor jou. Kijk eens tussen onze commodes in donker hout, onze metalen commodes en onze zwarte commodes. Heb je een modern interieur? Dan raden we commodes aan in een neutrale kleur, een unieke kleur zoals groen, of in een houtkleur. Voor elke interieurstijl kan je wel een commode vinden bij Zesso!

Commode combineren

Wanneer je een commode koopt, is het belangrijk dat je een commode vindt die bij je andere meubels past. Zo is het belangrijk om rekening te houden met je interieurstijl, maar ook met welke meubels je al hebt in je woning. Wil je de commode graag in je woonkamer plaatsen? Kijk dan even of je de kast makkelijk kan combineren met je TV-meubel en boekenkast. Zet je de commode in je slaapkamer? Zoek dan een commode die past bij je nachtkastje en kledingkast. Wil je graag een commode voor in je hal? Ga dan voor een commode die bij je schoenenkast past. Heb je een commode gevonden en wil je die graag combineren met decoratie? Neem dan zeker eens een kijkje tussen onze woonaccessoires en versier de commode met een leuke spiegel, een vaas en een lamp.