Jouer Dehors

Le beau temps arrive, il est temps d'enrichir votre collection de jouets d'extérieur. Les journées redeviennent belles et longues et il ne fait pas encore trop chaud. I-deal pour jouer dehors. Découvrez notre large gamme et envoyez vos enfants à l'extérieur pour de l'action et de l'aventure.

Afficher en Grille Liste

Articles 1-59 sur 216

Page
par page

Choose your country

Save my choice

Naar buiten!

Ha lente, wat hebben we je gemist. De zon schijnt en onze kinderen bruisen van energie na een lange winter binnen. Tijd om de benen te strekken en een frisse neus te halen. Niets zo leuk als gaan fietsen: de zon op je snoet, de wind in je haren en een weg vol avonturen voor je. De allerkleinsten leren balanceren op onze vrolijke loopauto’s en loopfietsen. Zo kunnen ze al rustig oefenen voor hun eerste step of driewieler. Uitrusten doen ze in de bolderkar. Grote broer en zus scheren langs op hun eerste fiets, go-cart, skates of skateboard. Ook onze elektrische kinderauto’s en elektrische steps maken indruk. Maar veiligheid gaat altijd eerst! Daarom bieden we ook beschermers en helmen aan.

Sport en spel

Wij hebben speelgerief voor elk kind. Actievelingen kunnen zich uitleven met ons ruim aanbod aan sportartikelen. Voetbal, basketbal of volleybal? Wij hebben een bal voor ieder doel. Prinsessen en ridders laten hun fantasie de vrije loop in onze speeltenten en speeltunnels. Een ballenbad is een succes voor elke leeftijd: ideaal voor feestjes en speelpartijtjes met de buurjongens, buurmeisjes, vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes. Mocht het toch gaan regenen, kan je alles gemakkelijk naar binnen verplaatsen. Niets houdt onze kinderen tegen om helemaal uit de bol (bal) te gaan.

Ready, set, go

Het plezier kan meteen starten. Bestel vandaag nog je favoriete artikelen online en je kinderen zitten morgen al buiten - in de tuin, op het pleintje of in het veld. Wedden dat je ze de hele zomer niet meer binnen ziet?