Meest verkochte producten

Wassen, strijken, opruimen, schoonmaken en weer opnieuw! Om je bij deze huishoudelijke taken te helpen hebben we enkele van onze was & schoonmaak toppers voor je geselecteerd. Met onze slimme én decoratieve organizers is je huishouden in een mum van tijd weer op orde!

Choose your country

Save my choice

Wasmanden en wasverzamelaars

Wasmanden bestaan in alle vormen en materialen. Gebruik je de wasmand in de eerste plaats om het wasgoed te sorteren of zoek je een makkelijk draagbare wastas om het wasgoed van en naar de wasmachine te brengen? Wasmanden met deksel, vilten wasmanden met een rustieke look, wasmanden sets en multifunctionele wasboxen,… De keuze is aan jou!

Droogrekken en droogtorens

Met een droogrek of droogtoren kan je overal in en rond het huis je schone was ophangen. Moet je steeds veel wasgoed te drogen hangen? Kies dan voor een grote, verstelbare droogtoren waarop je verschillende wasbeurten kunt te drogen hangen. Zoek je een ophangbaar wasrek, een droogrek op wielen of een badkuiprek geschikt voor kleine ruimtes? Deze kleine, verstelbare wasrekken zijn verrassend multifunctioneel.

Vuilnisbakken

Grote afvalemmers, klassieke pedaalemmers, handige sorteerbakken, kleine vuilbakjes voor de badkamer,… Ook vuilbakken vind je in allerlei formaten. Bovendien kan een vuilbak ook deel uitmaken van je interieur. Zo kan je kiezen uit afvalemmers met felle of zachte kleuren, moderne of klassieke designs en duurzame materialen zoals bamboe of roestvrij staal.