Sleutelkastjes

Voor wie vaak op zoek moet gaan naar zijn of haar sleutels is een sleutelkastje of sleutelhouder waar de sleutels een vaste plaats krijgen de perfecte oplossing! Bovendien zijn er decoratieve sleutelkastjes geschikt voor elk interieur, van houten sleutelkastjes in een landelijke stijl tot metalen sleutelkastjes met een industriële look. Zo’n sleutelrekjes en kastjes zijn daarom niet gewoon functioneel. Deze sleutel organizers zijn handige én sfeermakende woonaccessoires geworden.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Choose your country

Save my choice

Sleutelkastje kopen

Op zoek naar een sleutelkastje? Een mooi sleutelkastje koop je op Zesso.com. Er bestaan veel veilige sleutelkastjes voor buiten, maar met onze decoratieve sleutelkastjes voor binnen heb je meteen een sfeervol woonaccessoire in huis gebracht. Hang de sleutelorganizer op in de inkomhal of garage en je kunt meteen je autosleutels of huissleutels nemen wanneer je het huis uit gaat. Wanneer je thuis komt, hang je de sleutels weer gewoon op hun vaste plaats! Bekijk alle sleutelkastjes op onze webshop en bestel eenvoudig online.

Sleutelkastje design

Wil jij meteen jouw sleutels kunnen terugvinden of ken je iemand die nood heeft aan wat meer organisatie en structuur? Een decoratief sleutelkastje of design sleutelrekje is het ideale geschenk voor onze verstrooide medemensen. Verlies geen tijd meer met het zoeken naar sleutels en geef elke sleutel een vaste plaats. Er zijn sleutelkastjes verkrijgbaar in allerlei stijlen en designs, van houten sleutelkastjes in een botanische stijl tot romantische kastjes met een rustieke look.

Sleutelrekje

Een sleutelkastje met hangers voor sleutels is de opberger die je nodig hebt wanneer je thuiskomt of het huis uit gaat. Voor huissleutels, autosleutels, fietssleutels, tuinhuissleutels en alle andere sleutels van je gezinsleden is er een haakje voorzien aan zo’n sleutelhouder. Deze sleutelkluizen voor binnen zijn functioneel én decoratief, maar zijn niet uitgerust met een beveiligingscode of cijferslot. Hang het kastje dus binnen op aan de wand of geef het een plaats in je inkomhal.

Decoratieve sleutelkastjes

Een decoratief sleutelkastje kan je zelfs thuis verwelkomen met een vrolijke en positief design. Op zoek naar een housewarming geschenk? Een sleutelkastje is dan wel eens een origineel cadeau idee! Bovendien krijg je met een sleutelkastje niet alleen een handige organizer, maar heeft het ook een hoge decoratieve waarde. En is deze combinatie van functionaliteit en decoratie niet het allerbeste voor een goed geschenk?

Houten sleutelkastjes

Houten sleutelkastjes hebben een natuurlijke look en zorgen meteen voor een warme indruk in huis. Aan de verschillende hangers kan je alle huissleutels een plaats geven. In een sleutelkastje met deuren blijven de sleutels verborgen en is er meer plaats voor decoratieve details. Ook kunnen er handige extra’s zoals kapstokhaakjes, brievenbakjes en boodschappenbordjes aan de sleutelkastjes toegevoegd zijn waardoor deze kastjes en rekjes veel meer worden dan gewoon sleutel houders.