Verzenden & Bezorgen

Update!

Wij verzenden alle bestellingen nog steeds naar Nederland en België. Wij vragen wel om rekening te houden met mogelijke vertragingen van max. 2 werkdagen voor de levering. Als u vragen heeft omtrent de levering van je pakket, kan je altijd contact opnemen met onze klantendienst via info@zesso.com
Hoeveel bezorgkosten moet ik betalen?

De prijzen die je op onze webshop ziet, zijn steeds inclusief BTW. De levering van artikelen van Zesso is gratis bij een bestelling vanaf € 20. Bij een bedrag van minder dan € 20 wordt een extra verzendkost aangerekend van € 4,95.

Word ik op de hoogte gehouden van het levertijdstip?

Jazeker! Zodra je bestelling bij ons de deur uitgaat, ontvangt u een track & trace code van ons per mail. Hiermee kan je de zending volgen op de website van de transportdienst of via hun app.

Als u een groot artikel heeft besteld, ontvang je een mail of sms met de track & trace code van onze partner. In sommige gevallen zal de vervoerder contact met je opnemen om het bezorgmoment samen met jou in te plannen op een moment dat goed uitkomt. In dat geval ontvang je geen track & trace code via mail.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Zodra we je betaling goed ontvangen hebben, start onze verzendprocedure. Op het moment van verzending zal je via e-mail een link ontvangen om je bestelling te volgen.

  • Levering via DPD pakketdienst

Heb je een artikel besteld dat vanuit ons magazijn wordt verzonden? Indien je een bestelling plaatst op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag voor 15 uur, ontvang je de bestelling de volgende werkdag. Als je een bestelling plaatst op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag na 15 uur, wordt je bestelling pas de volgende werkdag behandeld en verzonden. Je ontvangt je pakket dan binnen 2 werkdagen.

Plaats je een bestelling op vrijdag na 15 uur, zaterdag of zondag, dan wordt je pakket ten vroegste op dinsdag geleverd. In dat geval vragen we je om rekening te houden met 1 à 2 werkdagen levertijd.

Hou voor de zekerheid wel altijd je order in de gaten met track & trace. Ben je niet thuis als je bestelling geleverd wordt? Dan wordt je bestelling bij de buren aangeboden. Lukt dat niet? Dan wordt er een bericht in je brievenbus achtergelaten en kun je het pakket een week lang in het dichtstbijzijnde afhaalpunt ophalen. Verder op deze pagina kan je meer informatie vinden over bezorging bij een afhaalpunt.

  • Levering via één van onze partners

Heb je een artikel besteld dat via één van onze partners wordt verzonden? Dan vind je de verwachte levertermijn van je bestelde artikel op de productpagina.

We zullen jou eerst een bestelbevestiging via mail bezorgen. Binnen 3 werkdagen ontvang je een mail met de bezorggegevens en trackingnummer om de zending te volgen. De bezorgdienst zal je ook via mail of telefonisch op de hoogte houden van de bezorgdatum. Sommige bezorgdiensten zullen ze je een e-mail sturen om een bezorgafspraak te maken of je een bezorgdatum laten kiezen.

Indien je niet thuis bent op de aangegeven leverdatum vragen we jou om contact op te nemen met de bezorgdienst of met onze klantendienst. Deze artikelen kunnen namelijk niet in een afhaalpunt of bij de buren worden bezorgd.

Let wel: je bestelling wordt tot de voordeur geleverd, maar de verpakking zal niet worden verwijderd noch meegenomen door de bezorgpartner.

  • Levering via Geodis

Zodra wij je bestelling hebben verwerkt en de verzendgegevens hebben doorgegeven aan onze transportpartner, ontvang je een referentienummer waarmee je de zending kan volgen.

Heb je een Belgisch of Frans bezorgadres? Dan ontvang je een sms met de informatie van je zending. In deze sms zal een link naar een webpagina staan, waar je zelf een afspraak voor levering kan vastleggen of aanpassen.

Heb je een bezorgadres in Nederland? Dan zal Geodis telefonisch contact met je opnemen om een bezorgdatum vast te leggen.

Opgelet: voor zendingen via Geodis is een telefoonnummer of gsm nummer verplicht. Hou hier rekening mee met het invullen van je bestelgegevens. Zonder geldig telefoonnummer kan je bestelling niet worden bezorgd en zullen er extra kosten in rekening worden gebracht.

Heb je vragen omtrent de zending van je pakket? Of heb je problemen met het volgen van je zending, dan kan je steeds contact opnemen met onze klantendienst.

Waar kan ik mijn bestelling laten bezorgen?

  • Je bestelling thuis laten bezorgen

Alle artikelen op onze webshop kan je thuis, op kantoor of op een ander gewenst leveradres laten bezorgen. Je kan het gewenste bezorgadres invullen bij het plaatsen van je bestelling.

  • Je bestelling bij een afhaalpunt laten bezorgen

De meeste artikelen op onze webshop kan je bij een afhaalpunt laten bezorgen. Wanneer je je bestelling bij een afhaalpunt laat bezorgen, ben je zeker dat je het pakket kan ophalen wanneer het jou uitkomt. Alle Pickup parcelshops zijn minstens van dinsdag tot zaterdag geopend en hebben flexibele openingstijden. Er is altijd een Pickup parcelshop bij jou in de buurt, zowel in België als in Nederland. Tijdens het bestelproces kan je de dichtstbijzijnde Pickup parcelshop selecteren.

Neem je identiteitsbewijs mee wanneer je je pakket gaat ophalen. Je krijgt 7 dagen tijd om het op te halen, daarna wordt het terug naar de afzender gestuurd. Op www.dpd.be kan je de status van je pakket nagaan en vind je meer informatie over de DPD Pickup parcelshops (locaties, openingsuren ...).

Artikelen die via Geodis worden verzonden of artikelen die worden verzonden met één van onze partners, kunnen niet bij een afhaalpunt worden bezorgd.

Kan ik mijn pakket op zaterdag ontvangen?

Thuislevering is niet mogelijk op zaterdag, levering in een Pickup parcelshop van DPD wel. Als je een bestelling plaats op vrijdag voor 15 uur en je kiest voor levering in een Pickup parcelshop, kan je het pakketje daar zaterdag ophalen binnen de openingsuren van het afhaalpunt. Bij levering in een Pickup parcelshop mag je pakket wel niet langer dan 1 meter of zwaarder dan 20 kg zijn.