Verzenden & Bezorgen

Hoeveel bezorgkosten moet ik betalen?

De prijzen die je op onze webshop ziet, zijn steeds inclusief BTW. De levering van artikelen voor België en Nederland is gratis bij een bestelling vanaf € 20. Bij een bedrag van minder dan € 20 wordt een extra verzendkost aangerekend van € 4,95. Voor Frankrijk zal er altijd een verzendkost van € 4,95 in rekening worden gebracht.

Word ik op de hoogte gehouden van het levertijdstip?

Jazeker! Zodra je bestelling bij ons de deur uitgaat, ontvang je een track & trace code van ons per mail. Hiermee kan je de zending volgen op de website van de transportdienst of via hun app.

Als je een groot artikel hebt besteld, dan zal een aparte transportdienst je bestelling bezorgen. De vervoerder zal dan telefonisch contact met je opnemen om je op de hoogte te brengen van het bezorgmoment.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Zodra we je betaling goed ontvangen hebben, start onze verzendprocedure. Op het moment van verzending zal je via e-mail een link ontvangen om je bestelling te volgen.

  • Levering via DPD - België & Nederland

Heb je een artikel besteld dat vanuit ons magazijn wordt verzonden? Indien je een bestelling plaatst op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag voor 15 uur, ontvang je de bestelling de volgende werkdag. Als je een bestelling plaatst op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag na 15 uur, wordt je bestelling pas de volgende werkdag behandeld en verzonden. Je ontvangt je pakket dan binnen 2 werkdagen.

Plaats je een bestelling op vrijdag na 15 uur, zaterdag of zondag, dan wordt je pakket ten vroegste op dinsdag geleverd. In dat geval vragen we je om rekening te houden met 1 à 2 werkdagen levertijd.

Houd voor de zekerheid wel altijd je order in de gaten met de track & trace code. Ben je niet thuis als je bestelling wordt geleverd? Dan wordt je bestelling bij de buren aangeboden. Lukt dat niet? Dan wordt er een bericht in je brievenbus achtergelaten en kun je het pakket een week lang in het dichtstbijzijnde afhaalpunt ophalen. Verder op deze pagina kan je meer informatie vinden over bezorging bij een afhaalpunt.

  • Levering via GLS - Frankrijk

Heb je een artikel besteld dat vanuit ons magazijn wordt verzonden? Dan wordt je bestelling geleverd met GLS. De levertijd van GLS is ongeveer 2 à 3 werkdagen.

Houd voor de zekerheid altijd je track & trace code in de gaten. Ben je niet thuis als je bestelling wordt geleverd? Dan probeert GLS je bestelling bij de buren te leveren. Lukt dat niet? Dan krijg je een bericht in je brievenbus en kan je je pakket ophalen bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Je krijgt 10 dagen de tijd om je pakket op te halen. Je kan verder op deze pagina meer informatie vinden over bezorging bij een afhaalpunt.

  • Levering via één van onze partners

Heb je een artikel besteld dat via één van onze partners wordt verzonden? Dan vind je de verwachte levertermijn van je bestelde artikel op de productpagina.

We zullen jou eerst een bestelbevestiging via mail bezorgen. Binnen 3 werkdagen ontvang je een mail met de bezorggegevens en track & trace code om de zending te volgen. De bezorgdienst zal je ook via mail of telefonisch op de hoogte houden van de bezorgdatum. Sommige bezorgdiensten zullen ze je een e-mail sturen om een bezorgafspraak te maken of laten je een bezorgdatum kiezen.

Indien je niet thuis bent op de aangegeven leverdatum vragen we jou om contact op te nemen met de bezorgdienst of met onze klantendienst. Deze artikelen kunnen namelijk niet in een afhaalpunt of bij de buren worden bezorgd.

Let wel: je bestelling wordt tot de voordeur geleverd, maar de verpakking zal niet worden verwijderd, noch meegenomen worden door de bezorgpartner.

  • Levering van grote artikelen

Levering via een aparte transportdienst wordt gebruikt wanneer je grote artikelen, zoals meubels, bestelt. Zodra wij je bestelling hebben verwerkt en de verzendgegevens hebben doorgegeven aan onze transportpartner, zal de transportpartner met jou telefonisch contact opnemen voor een bezorgmoment vast te leggen. Het is niet mogelijk om je levermoment achteraf te wijzigen of om je bestelling naar een afhaalpunt te laten leveren. De levertijd van grote artikelen is 3 à 5 werkdagen. Indien je niet thuis bent zal onze transportpartner je opbellen en vragen of het mogelijk is om je bestelling bij de buren te bezorgen.

Je bestelling wordt tot de voordeur geleverd. Je hebt de optie om je pakket te laten leveren tot op jouw verdieping. Hiervoor worden extra kosten aangerekend. Weet je op voorhand dat je het artikel tot op jouw verdieping wilt laten leveren, neem dan op voorhand contact op met de klantendienst zodat zij de kosten kunnen doorgeven.

Opgelet: voor zendingen van grote artikelen is een telefoonnummer of gsm nummer verplicht. Houd hier rekening mee met het invullen van je bestelgegevens. Zonder geldig telefoonnummer kan je bestelling niet worden bezorgd en zullen er extra kosten in rekening worden gebracht.

Heb je vragen omtrent de zending van je pakket? Of heb je problemen met het volgen van je zending, dan kan je steeds contact opnemen met onze klantendienst.

Waar kan ik mijn bestelling laten bezorgen?

  • Je bestelling thuis laten bezorgen

Alle artikelen op onze webshop kan je thuis, op kantoor of op een ander gewenst leveradres laten bezorgen. Je kan het gewenste bezorgadres invullen bij het plaatsen van je bestelling.

  • Je bestelling bij een afhaalpunt laten bezorgen

De meeste artikelen op onze webshop kan je bij een afhaalpunt laten bezorgen. Wanneer je je bestelling bij een afhaalpunt laat bezorgen, ben je zeker dat je het pakket kan ophalen wanneer het jou uitkomt. Er is altijd een Pickup parcelshop bij jou in de buurt, zowel in België, in Nederland, als in Frankrijk. Je kan tijdens het bestelproces je dichtstbijzijnde Pickup parcelshop selecteren. Alle Pickup parcelshops zijn minstens van dinsdag tot zaterdag geopend en hebben flexibele openingstijden.

Neem je identiteitsbewijs mee wanneer je je pakket gaat ophalen. Je krijgt 7 dagen tijd bij DPD en 10 dagen tijd bij GLS om het op te halen. Daarna wordt het terug naar de afzender gestuurd. Voor België kan je op www.dpd.be de status van je pakket nagaan en vind je meer informatie over de DPD Pickup parcelshops. Voor Nederland kan je op www.dpd.nl de status van je pakket volgen en vind je meer informatie over de DPD Pickup parcelshops. Voor Frankrijk kan je op www.gls-group.eu/FR de status van je pakket bekijken en vind je meer informatie over de GLS Pickup parcelshops.

Als je niet zelf je pakketje kan ophalen, kan je iemand de machtiging geven om je pakketje op te halen. Zorg er wel voor dat deze persoon een kopie heeft van je identiteitskaart.

Voor leveringen van grote artikelen is het niet mogelijk om je pakket bij een afhaalpunt te laten bezorgen.

Kan ik mijn bestelling laten leveren naar Corsica?

Jammer genoeg is het niet mogelijk om je bestelling te laten leveren naar Corsica. Als er toch een bestelling binnenkomt voor Corsica, dan wordt de bestelling geannuleerd en wordt het bedrag van de bestelling terugbetaald. Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze klantendienst via info@zesso.com.

Kan ik mijn bestelling laten leveren op één van de Waddeneilanden?

Jammer genoeg is het niet mogelijk om je bestelling te laten leveren op één van de Waddeneilanden. Als er toch een bestelling binnenkomt voor één van de Waddeneilanden, dan wordt de bestelling geannuleerd en wordt het bedrag van de bestelling terugbetaald. Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze klantendienst via info@zesso.com.

Kan ik mijn pakket op zaterdag ontvangen?

Thuislevering is niet mogelijk op zaterdag, levering in een Pickup parcelshop van DPD wel. Als je een bestelling plaats op vrijdag voor 15 uur en je kiest voor levering in een Pickup parcelshop, kan je het pakketje daar zaterdag ophalen binnen de openingsuren van het afhaalpunt. Bij levering in een Pickup parcelshop mag je pakket wel niet langer dan 1 meter of zwaarder dan 20 kg zijn.

Bij de meeste GLS Pickup parcelshops kan je ook je pakketje op zaterdag ophalen. Zorg er wel voor dat je zeker 2 à 3 werkdagen op voorhand je bestelling plaatst, anders kan je pakketje niet op zaterdag geleverd worden in je dichtstbijzijnde GLS Pickup parcelshop.