Verzenden & Bezorgen

Levertermijn

De levertermijnen en voorwaarden vind je telkens per artikel terug op de productpagina van dat artikel. Afhankelijk van de transporteur en het type artikel kunnen de levertermijnen verschillen, gaande van een levering op de volgende werkdag tot een thuisbezorging binnen 2 à 3 weken.

Verzendkosten

 • Standaard verzending NL & BE
  De prijzen die je op onze webshop ziet, zijn steeds inclusief BTW. De levering van artikelen voor België en Nederland is gratis bij een bestelling vanaf € 20. Bij een bedrag van minder dan € 20 wordt een extra verzendkost aangerekend van € 4,95.
 • Standaard verzending FR & DE
  Voor Frankrijk en Duitsland zal er altijd een verzendkost van € 4,95 in rekening worden gebracht.

Volg je pakket

Zodra we je betaling goed ontvangen hebben, start onze verzendprocedure. Je ontvangt dan een link (track & trace code) in je mailbox. Hiermee kan je de zending volgen op de website van de transportdienst of via hun app.

Levering standaard artikelen

De levertermijnen en voorwaarden vind je telkens per artikel terug op de productpagina van dat artikel. Bij het plaatsen van je bestelling kan je de gewenste verzendmethode aanduiden.

 • Levering aan huis
  Alle artikelen op onze webshop kan je thuis, op kantoor of op een ander gewenst adres laten bezorgen. Je kan het gewenste bezorgadres invullen bij het plaatsen van je bestelling.
 • Levering bij afhaalpunt
  De meeste artikelen op onze webshop kan je bij een afhaalpunt laten bezorgen. Wanneer je je bestelling bij een afhaalpunt laat bezorgen, ben je zeker dat je het pakket kan ophalen wanneer het jou uitkomt. Er is altijd een Pickup parcelshop bij jou in de buurt, zowel in België, in Nederland, in Duitsland, als in Frankrijk. Je kan tijdens het bestelproces je dichtstbijzijnde Pickup parcelshop selecteren. Alle Pickup parcelshops zijn minstens van dinsdag tot zaterdag geopend en hebben flexibele openingstijden.
 • Zaterdag
  Thuislevering is niet mogelijk op zaterdag, ophaling in een Pickup parcelshop wel.

Als je niet zelf je pakketje kan ophalen, kan je iemand de machtiging geven om je pakketje op te halen. Zorg er wel voor dat deze persoon een kopie heeft van je identiteitskaart.

Levering grote artikelen

De levermogelijkheden van elk artikel vind je terug op de productpagina van dat artikel. Voor leveringen van grote artikelen is het niet mogelijk om je pakket bij een afhaalpunt te laten bezorgen.

 • Levering op afspraak
  Als je een groot artikel hebt besteld, dan zal een aparte transportdienst je bestelling bezorgen. Omdat deze artikels op afspraak bezorgd worden, hebben we vaak extra bestelgegevens nodig. Het is daarom mogelijk dat een mail vanuit de klantendienst volgt om aanvullende info op te vragen. De bevestigingsmail met trackingnummer kan dan iets later verstuurd worden. De vervoerder kan ook telefonisch contact met je opnemen om je op de hoogte te brengen van het bezorgmoment.
 • Levering aan de voordeur van je huis of gebouw
  Deze grote artikelen kunnen dan geleverd worden aan de voordeur van je huis of je appartementsgebouw (gelijkvloers). Levering op een verdieping is in sommige gevallen mogelijk tegen een extra kost. Neem in dit geval contact op met onze klantendienst.

Opgelet: voor zendingen van grote artikelen is een telefoonnummer of gsmnummer verplicht. Houd hier rekening mee met het invullen van je bestelgegevens. Zonder geldig telefoonnummer kan je bestelling niet worden bezorgd en zullen er extra kosten in rekening worden gebracht.

Bezorging eilanden en afgelegen gebieden

Het is niet mogelijk om je bestelling te laten leveren naar Corsica (FR) of één van de Waddeneilanden (NL). Als er toch een bestelling binnenkomt voor een van deze plaatsen, dan wordt de bestelling geannuleerd en wordt het bedrag van de bestelling terugbetaald. Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze klantendienst via info@zesso.com.

Heb je vragen omtrent de zending van je pakket? Of heb je problemen met het volgen van je zending, dan kan je steeds contact opnemen met onze klantendienst.