Vrolijke Prints & Kleuren

Vrolijke Prints & Kleuren

Wil je graag een leuke kleur of print verwerken in jouw interieur? Dan kan je geen perfecter moment kiezen dan nu! 2022 staat voor meer leuke prints en kleuren, voor meer details en meer moois. Gewaagde, felle kleuren en prints zijn hot en zorgen meteen voor een leuke toets in jouw interieur. Ga je voor een mosterdgele zetel of eerder voor sierkussens met leuke print? Aan jou de keuze!

Tonen als Foto-tabel Lijst

48 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Vrolijke prints & kleuren

Ben jij grote fan van felle, gewaagde kleuren en vrolijke prints? Dan is 2022 het perfecte jaar voor jou! In 2022 kiezen we voor optimisme, voor meer kleur en prints, voor meer details en meer moois. Deze trend kan je op verschillende manieren toepassen in jouw interieur, je kan ervoor kiezen om enkele kleurrijke accenten toe te voegen aan verschillende kamers, of je kan ervoor kiezen om leuke patronen te gebruiken. Als je helemaal all-in wilt gaan, kan je kleuren en prints combineren.

Het combineren van prints en kleuren kan misschien een beetje lastig lijken, maar met enkele tips lukt dit zeker. We raden aan om prints en kleuren te combineren met neutrale kleuren zoals beige, bruin, zwart of wit. Zo kunnen de felle kleuren en patronen de eyecatcher van jouw interieur worden. Wil je graag enkele patronen met elkaar combineren? Ga dan voor 3 verschillende patronen met 1 groot patroon en 2 kleinere patronen.