Gouden Details

Gouden Details

Zeg daag tegen zwarte accenten en ga voor een gouden accent in jouw interieur! Goudkleurige details in jouw interieur zorgen voor een elegante toets en dragen bij aan een gezellige sfeer. Het leuke aan gouden accenten is dat je het makkelijk kan combineren met andere meubels en decoratie-items. Bekijk hieronder een paar van onze favoriete gouden meubels en decoratie.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-60 van 64

Pagina
per pagina

Choose your country

Save my choice

Gouden details

Metalen details zijn al een lange tijd heel trendy, maar metaal met een gouden laklaag zorgt voor een heel andere sfeer in jouw interieur Laat daarom zwarte accenten achterwegen en kies voor goudkleurige en bronskleurige details voor in jouw interieur. Bij Zesso heb je keuze tussen verschillende meubels en decoratie met een gouden kleur of een gouden accent.

Het leuke aan gouden details in jouw interieur is dat het goud voor een elegante toets en een gezellige sfeer zorgt. Zelfs door kleine gouden accenten zorg je voor wat glamour en sfeer. Je kan goud combineren met neutrale tinten voor een subtiele look, of je kan gaan voor wat luxe door goud te combineren met een fluwelen bekleding.