Bruine Nuances

Bruine nuances

Bruintinten zijn weer helemaal terug! Bruintinten zijn tijdloze kleuren die voor warmte en sfeer zorgen in jouw interieur. Je kan ervoor kiezen om subtiele, bruine nuances in jouw interieur toe te passen zoals een bruine kruk of een bruin decoratiebeeldje. Maar je kan ook all-in gaan en kiezen voor een bruine zitbank als statement piece in jouw woonkamer. Bovendien kan je ook kiezen voor een bepaalde kleurtint van bruin zoals standaard bruin, cognac of terracotta. De keuze is aan jou!

Tonen als Foto-tabel Lijst

35 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Bruintinten

Als je voor een warm en sfeervol interieur gaat, dan kunnen bruine nuances niet ontbreken in jouw interieur. Bruintinten zijn in de jaren 70 zeer trendy geweest, en net als veel andere modetrends uit de jaren 70, zijn de bruine nuances weer helemaal in. Zo kan je kiezen om heel jouw interieur een bruine look te geven, of je kan kiezen voor bruine nuances zoals een lederen zetel of bruine eetkamerstoelen.

Verschillende bruintinten zorgen voor verschillende looks in jouw woonstijl. Zo kunnen aardse kleuren voor meer warmte zorgen, terwijl donkerdere tinten bruin dan weer voor een chique toets zorgen. Het leuke aan bruine kleurtinten, is dat je het makkelijk kan combineren met andere kleuren. Je kan bruin combineren met neutrale kleuren zoals wit en grijs, maar je kan bruin ook combineren met vrolijke kleuren zoals blauw, geel en groen.