Blauwtinten

Blauwtinten

Als je aan de kleur blauw denkt, dan denk je aan de lichtblauwe kleur van de lucht, en de donkerblauwe kleur van de oceaan. Blauwe tinten in jouw interieur geven hetzelfde gevoel als de lucht en de oceaan: rust. Met onze blauwe meubels en decoratie kan jij jouw woonkamer of slaapkamer omtoveren tot een rustige, sfeervolle plek. Wil je eerder een statement maken met een blauw meubel- of decoratiestuk? Ga dan voor een donkerdere of fellere blauwtint.

Tonen als Foto-tabel Lijst

47 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Blauwtinten

De kleur blauw roept bij vele mensen rust en vertrouwen op. Zo kan een blauw interieur of blauwe nuances in jouw interieur voor een rustgevend effect zorgen. Je er ook voor kiezen om een blauwe fauteuil of poef te gebruiken als eyecatcher in een neutraal interieur. Dit blauwe meubel- of decoratiestuk zorgt dan niet voor een rustgevend effect, maar wel voor een leuke toets in jouw kamer.

Verschillende kleuren blauw zijn allemaal op hun eigen manier mooi en zorgen op hun eigen manier voor een leuke toets in jouw hal, woonkamer, badkamer of slaapkamer. Het kleurtintenpallet van blauw gaat van licht pastelblauw tot diep marineblauw, zo is er voor iedereen wel een bepaalde kleurtint. Het leuke aan blauwe meubels en decoratie, is dat je het makkelijk kan combineren met beige grijs, goud, wit en zwart.