Natuurlijke Bruintinten

Neutrale bruintinten en aardekleuren zijn makkelijk te combineren en te integreren in je interieur. Deze mooie, warme kleuren brengen bovendien vertrouwen, rust en zorgen voor de nodige creativiteit. Alles wat we nodig hebben in 2021! Bovendien kan je met deze natuurlijke kleuren een geheel eigen kleurpalet samenstellen en zo een warme woning creëren. Van bruine stoffen tot houten meubels, deze natuurlijke kleuren brengen het beste naar boven in jouw interieur en laten andere kleuren en accessoires stralen.

Choose your country

Save my choice
Tonen als Foto-tabel Lijst

35 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

35 producten

per pagina

Kleur van het jaar 2021

Volgens Levis is “Brave Ground” de kleur van het jaar 2021. Deze zachte bruintint vormt een neutrale basis in je woonkamer, slaapkamer of elders in je interieur en is de perfecte basis om te combineren met andere kleuren en tinten. Zo stelt Levis zelf verrassende kleurcombinaties voor die perfect matchen met de warme bruintinten. Met Brave Ground scheppen we weer vertrouwen voor de toekomst en kunnen we steunen op een stevige basis in 2021.

Natuurlijke bruintinten

Bij Zesso zijn we ook helemaal overtuigd om deze natuurlijke bruintinten te verwerken in je interieur. Natuurlijke kleuren en materialen zorgen steeds voor een warme en tijdloze sfeer in huis. Met mooie meubels van natuurlijke materialen of tinten zoals hout, rotan, kunstleder in combinatie met warme aardetinten zorg je steeds voor een positieve vibe in huis én een perfecte basis om je interieur aan te vullen met persoonlijke accessoires. Bekijk alle meubels in deze trendkleur online!