Grijs & Geel

Elk jaar schuift Pantone een nieuwe trendkleur naar voren die de mood en stijl van dat jaar volgens hen zal bepalen. Voor 2021 kiest Pantone voor een warme en optimistische kleurcombinatie van “Illuminating Yellow” en “Ultimate Grey”. Deze unieke mix van grijs en geel staat voor soberheid met sprankelende tinten van hoop. Deze nieuwe kleur van het jaar is daarom perfect om het voorbije Corona jaar achter ons te laten en 2021 te starten met kracht en hoop! De grijs-gele kleurencombinatie vind je terug zowel in de mode en als in de design wereld. Om jouw interieur een trendy 2021 look te geven hebben we daarom enkele leuke meubels en decoratie items voor jou geselecteerd in de grijs-gele modekleuren.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-60 van 62

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-60 van 62

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Kleur van het jaar 2021

Het is nog maar de tweede keer dat Pantone een kleurcombinatie heeft benoemd als kleur van het jaar. In 2016 koos Pantone voor een zachte kleurcombinatie van blauw en roze. De trendkleur combo van 2021 met Illuminating Yellow en Ultimate Grey brengt nu twee totaal verschillende kleuren samen die zorgen voor een boodschap van kracht en hoop, zowel in je interieur als in je kledingkast. Verwacht je dus aan een heel wat grijze en gele woonaccessoires in 2021.

Neutraal grijs

Ultimate Grey is een neutrale grijskleur die makkelijk te combineren is in elk interieur met andere neutrale en aarde tinten, maar ook met warmere en opvallendere kleuren is het steengrijze Ultimate Grey een topmatch. Hierdoor zullen deze grijze meubels ook na 2021 de ideale basic woonitems zijn om jouw interieur mee aan te vullen. Van een grote grijze zitbank tot een subtiele grijze bijzettafel, in combinatie met een sprankelende gele kleur wordt het sobere en neutrale van het grijs tot een hoger niveau getild.

Sprankelend geel

Illuminating Yellow brengt pit, hoop en optimisme in huis. Leuk dus als kleuraccent, maar ook als hoofdkleur is het sprankelende geel helemaal 2021. In dat geval combineer je het geel met een neutraal grijs om het geheel wat te verzachten. Ook bij Zesso volgen we graag de nieuwe kleurtrends. Daarom vind je op onze webshop heel wat gele meubels en grote en kleine woonaccessoires die je zullen inspireren om je eigen combinaties samen te stellen. Shop en bestel eenvoudig online bij Zesso!