Meest verkochte producten

Fietstocht gepland? Met de juiste fietsaccessoires ben je klaar voor een ontspannende trip! Bekijk hier onze beste fietstassen, draagbare koeltassen, veilige fietssloten en fietstocht accessoires.

Choose your country

Save my choice

Praktische fietstassen

Kies een fietstas die aan jouw behoeften voldoet. Doe je dagelijks boodschappen met de fiets, dan heb je grote en stevige fietstassen nodig. Een fietspakaftas is handig wanneer je de fiets moet laten staan. Een goede fietstas is waterafstotend, duurzaam en veilig. Fietstassen met reflecterend materiaal zorgen ervoor dat je goed zichtbaar bent op de fiets.

Klaar voor een fietstocht?

Ga je een dagje fietsen? Dan is het fijn om een hapje en een drankje te kunnen meenemen. In een Thermos koeltas kan je een lekkere picknick meenemen. Geen plaats voor een grote koeltas? Neem dan een foodcontainer of thermosfles mee om alles vers en fris te houden. Zo kan je ten alle tijden genieten van een frisse hap tijdens je tocht.

Veilig fietsen

Of je nu aan een rustige fietstocht begint of een stevige training wil doen, met een helm op je hoofd zit je steeds veilig op de fiets. Kies wel voor de juiste fietshelm aangepast aan jouw hoofd en type fiets. Vergeet ook niet om een goed fietsslot mee te nemen. Een kabelslot met code of een stevig beugelslot is dan de beste optie.