Bestsellers

Met de juiste bakspullen in huis kan je zelf de lekkerste cakes, taarten, koekjes of hartige gebakjes bereiden. Kies uit onze diverse bakvormen, deegrollers, mengkommen en andere bakaccessoires om het lekkerste gebak te maken!

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Bakvormen

Bakvormen bestaan in allerlei … vormen. Zo kan je kiezen uit taartvormen, cakevormen, vormen voor cupcakes, tulband, muffins en nog veel meer. Ook voor pizza, brood of quiche kan je een geschikte bakvorm vinden. Daarnaast verschillen de bakvormen in materiaal. Aluminium, siliconen en kunststof bakvormen worden het meest gebruikt. Vaak zijn deze vormen ook bestendig voor de vaatwasser en vriezer. Kies voor een bakvorm die veel gebruiksgemak biedt, zoals bakvormen met een losse bodem en antikleef bakvormen.

Bakaccessoires

Wat heb je allemaal nodig om zelf aan de slag te gaan? Sommige bakspullen vormen de basis van een goed gebak, andere bakaccessoires dragen meer bij tot de afwerking van je taart of cake. Met een goede deegrol, grote beslagkom en een correcte keukenweegschaal maak je alvast een goede start. Een patisserie mes of een crême brulée brander zorgen voor de perfecte presentatie.

Zelf bakken

Taart, cake, brownies of koekjes zijn niet alleen lekker, ze zijn ook super leuk om zelf te maken. Verwen jezelf, je huisgenoten of je gasten met een verrassend dessert of hou een traditionele zondag-bakdag! Geniet van quality-time met je kinderen en maak samen muffins of een cake. De lekkerste bakrecepten vragen om de juiste bakbenodigdheden en bakvormen. Doe hier alvast je inspiratie op!