Garantie & Reparatie

Is er iets mis met jouw bestelde product?

Stuur ons een e-mail met jouw bemerkingen en eventueel een foto van dit product. We kunnen het probleem misschien wel gewoon oplossen door bijvoorbeeld een nieuw onderdeel te versturen. Hierdoor hoef je niet meteen de bestelling te terug te sturen.

Je hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop jij of een door jouw aangewezen derde die niet de vervoerder is, de laatste zending of het laatste onderdeel fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen.

De herroeping dient te worden gericht aan:

Zesso

Voortstraat 12

2490 Balen

BELGIUM

 

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Indien je gebruik maakt van dit herroepingsrecht draag je zelf de rechtstreekse kosten van het terugzenden van het product.

Voor alle artikelen die je bij Zesso koopt, geldt de wettelijke garantie.

 

Wettelijke garantie

Wanneer je het artikel ontvangt, moet dit in een goede staat verkeren en bij normaal gebruik moet het artikel naar behoren functioneren. Heb je een artikel ontvangen waarbij dat niet het geval is, voorziet Zesso je van een passende oplossing. Dit kan in de vorm van een vervanging, reparatie of terugbetaling zijn.

Daarnaast geldt voor bepaalde artikelen ook de fabrieksgarantie.

 

Fabrieksgarantie

De fabrieksgarantie wordt gegeven door de fabrikant. Hij stelt ook zelf zijn voorwaarden voor deze garantie. Alle info over de fabrieksgarantie vind je terug bij de specificaties van het artikel.

 

Choose your country

Save my choice