Betaalmethodes

Bij Zesso kan je online betalen via Bancontact, Payconiq PayPal of kredietkaart.

Bancontact of Payconiq

Wanneer je jouw product bestelt, selecteer je Bancontact als betaalmethode en bevestigt je de betaling met jouw kaart. Je kan de betaling ook afronden met alle afzonderlijke toepassingen voor online bankieren. De betaling via Bancontact is volledig gratis. Als je via Payconiq wil betalen, word je doorgestuurd naar de Payconiq app. Bevestig jouw betaling en geef dan jouw bankcode in.

 

Paypal

Als je nieuw bent bij PayPal, kan je je als gast registreren of een PayPal-rekening openen. Als je al een PayPal-rekening hebt, kan je inloggen met jouw gebruikersnaam en wachtwoord om de betaling te bevestigen. Je plaatst een bestelling via Paypal via de volgende stappen:

  1. Kies de Paypal betaalmethode en klik op "Volgende".
  2. Nadat je op "Bevestigen en doorgaan naar PayPal" hebt geklikt, ontvangt je een orderbevestiging.
  3. Je wordt doorgestuurd naar de betaalomgeving van PayPal.
  4. Zodra de betaling is uitgevoerd, krijg je een betalingsbevestiging te zien op de Zesso website.
  5. Na ontvangst van jouw betaling, zullen wij jouw bestelling verwerken.

 

Kredietkaarten

Wij aanvaarden Visa, MasterCard en American Express. Geef in:

  • Jouw creditcardnummer.
  • De datum van geldigheid.
  • Het visuele cryptogram dat overeenkomt met de 3 of 4 cijfers op de achterkant van jouw kaart

Door op "Volgende" te klikken, word je naar de pagina "Bestellingscontrole en -bevestiging" geleid en moet je alleen nog maar jouw bestelling te bevestigen. Het kan zijn dat je wordt doorverwezen naar de pagina van jouw bank waar je wordt gevraagd om met jouw Digipass te betalen.

Betaling met kredietkaart is veilig. Jouw kredietkaartgegevens worden gecodeerd en veilig verzonden via het SSL-protocol.

Buitenlandse kredietkaart
Indien je met een buitenlandse kredietkaart betaalt, behoudt Zesso zich het recht voor om jouw transactie met 3D-Secure of 3DS te verwerken. Het 3D Secure protocol is een systeem voor de beveiliging van online betalingen met Visa, MasterCard of jouw BNP Paribas Fortis kaart.

 

Choose your country

Save my choice