Bedomranders

Een bedomrander kopen? De ideale keuze om je baby te beschermen tegen de harde randen van het bedje en natuurlijk tegen de spijlen van de box.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina

Choose your country

Save my choice

Ledikant met bedomrander

Een ledikant met een bedomrander, die voorkomt dat jouw baby of kindje zich zal bezeren. Iets waar je je dankzij de omranding van het bedje geen zorgen over hoeft te maken, zodat je je kleine met een gerust hart even lekker kunt laten spelen of slapen.

Bekijk de verschillende bedomrandingen voor de ledikanten, beschikbaar in verschillende kleuren. En in diverse maten, dus let daar op als je een keuze maakt. Zo zorg je er eenvoudig voor dat de omranding goed aansluit bij de maten van het ledikant dat je hebt staan. Zodat jouw kleine geen last heeft van de harde spijlen en de randen van het bedje.

Bedomranding kopen

Je kunt online jouw bedomrander voor een ledikant kopen, net als ander bedtextiel. En doe je dat voor 15 uur? Dan heb je de bedomrander morgen al in huis, zodat je er meteen gebruik van kunt maken. Vanaf 20 euro met gratis verzending en altijd gratis te retourneren, om je nergens zorgen over te hoeven maken. Probeer de omranding op je gemak uit, zodat je zelf kunt ervaren hoe het jouw baby beschermt in het ledikant dat je hebt staan.